Prolistujte si nový SuperApple Magazín, vychází právě dnes!

SA_magazine_titul_2013_09_10_2.inddPáté číslo SuperApple Magazínu v roce 2013, vydání Září – říjen, vychází právě dnes, 4. září. Pojďme do něj společně nahlédnout.

V hlavním tématu tohoto čísla důkladně proklepneme nový operační systém OS X 10.9 Mavericks. Dozvíte se, jaké novinky vám usnadní jeho používání a jaké jsou naše zkušenosti z důkladného testování na různých počítačích.

V čísle také najdete dva rozsáhlé srovnávací testy. Ten první proti sobě postaví nástroje pro přímou komunikaci pro OS X a přinese odpověď na otázku, jestli konkurence stačí na FaceTime a Zprávy. A druhý test porovná možnosti vyhledání ztraceného a odcizeného telefonu, které je funkční nejen pro jablečná zařízení s iOS, ale i pro stroje s Androidem i systémem Windows Phone.

Zapomenout nesmíme také na praktickou příručku k aplikaci iTunes. Poznejte, co vše se v ní skrývá a proč je to jeden z nejlepších správců multimédií. A mimo toho jsme opět připravili tradiční dávku recenzí zajímavých doplňků, zajímavé aplikace pro iOS i Maca, rozšířené herní recenze.

[HTML1]

[HTML2]

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat z eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

SAM092013_01

SAM092013_02

SAM092013_03

SAM092013_06

 

4 komentáře: „Prolistujte si nový SuperApple Magazín, vychází právě dnes!

  • avatar
    04. 09. 2013 (10:45)
    Trvalý odkaz

    Bohužel se ještě dnes nedá nikde koupit. Byl jsem snad ve všech Relayích na Praze 1 a ve 3 trafikách, které jsou uváděny jako ty, které by magazín měly prodávat a nikde ho nemají (nedostaly ho). Ještě jdu večer do iStylu, tak snad alespoň tam, ale jinak je to shame :(

    • avatar
      04. 09. 2013 (11:13)
      Trvalý odkaz

      Hezky den. V relayich casopis bohuzel nenajdete, dvoumesicniky do distribuce odmitaji. Zavoz na PNS probehl dle mych informaci v poradku, diky za zpetnou vazbu, proverime to.
      V iStylu je maji uz od patku na sklade, tam by problem byt nebyl :)

      • avatar
        05. 09. 2013 (09:14)
        Trvalý odkaz

        Velmi děkuji za odpověď i následné řešení. Ve všech Relayích mi řekli, že časopis odebírají a normálně ho mívají, jen včera ho ještě nedostali. V iStylu ho normálně prodávali. Skvělé čtení :)

Komentáře nejsou povoleny.