iPhone 5C v redakci: první rozbalení [Video]

Včera se začaly ve vybraných zemích prodávat nové modely mobilních telefonů iPhone. Zatímco modelů iPhone 5S nebylo na prodejnách dostatek, iPhonů 5C ano. Podívejte se na jeho první vybalení.

iPhone 5C je k dispozici v pěti barevných odstínech: zelené, modré, červené, žluté a bílé. U všech barevných variant je kolorována pouze zadní skořepina, přední část je vždy černá. Telefon je postaven na základě staršího modelu iPhone 5, avšak sází na plast jakožto hlavní konstrukční materiál.

Jen několik hodin po samotném zahájení prodejů jsme pro vás připravili klasické první vybalení. V průhledném plastovém pouzdře najdete mimo samotného telefonu také jednoduchou příručku pro první uvedení do provozu, dvojici samolepek s logem Applu, synchronizační kabel, napájecí adaptér a jablečná sluchátka s mikrofonem.

[HTML1]

První dojmy zkušenosti s telefonem i jeho podrobnější představení najdete na SuperApple.cz již toto pondělí.

3 komentáře: „iPhone 5C v redakci: první rozbalení [Video]

    • avatar
      23. 09. 2013 (08:52)
      Trvalý odkaz

      Skutečně? Mě to právě u unboxingu přišlo vždy tak trochu zbytečné a srážející inteligenci a důvtip čtenáře, komentovat zcela zjevné věci: toto je kabel, toto je brožurka. Tady odlepíme kousek pásky. A hele, je tu i nabíječka!

      Nicméně pokud je poptávka, proč ne. Tak příště!

      • avatar
        25. 09. 2013 (07:36)
        Trvalý odkaz

        Zjevne veci tam samozrejme jsou, ale co kdyz se Apple rozhodne neco zmenit? Pak vytahnes z boxu neco, co nekdo nebude tusit, co je, a poslouchat jen hudbu s vyrazem WTF? Co to je? Ja chci vedet, co to je?…

        Coz treba u 5C by bylo dobre povedet, ze to ma takovou tu „trhaci“ pasku jako na cigarech nebo na jednokusovych CD, a tim padem se do toho clovek nemusi dobyvat nozem… ;)

        Nicmene, spise mne asi iritoval ten styl hudby… :)

Komentáře nejsou povoleny.