Zhlédněte kompletní vystoupení Tima Cooka na konferenci D11

Featured99Současná hlava Applu, Tim Cook, byl počátkem tohoto týdne hostem Walta Mossberga a Kary Swisher na konferenci D11. Videozáznam je již k dispozici.

Konference „D“, které pořádá pravidelně The Wall Street Journal, již ve své historii několikrát přivítaly nejvyšší představitele jablečné společnosti. Jistě si pamatujete na společné vystoupení Steva Jobse a Billa Gatese, samotný rozhovor se Stevem Jobsem či Timem Cookem před rokem (kompletní informace o tomto rozhovoru můžete najít v tomto čísle SuperApple Magazínu).

V novém ročníku pozvali hostitelé Walt Mossberg a Kara Swisher Tima Cooka také a kompletní záznam jejich rozhovoru je již k dispozici v následujícím videozáznamu (anglicky).

[HTML1]

Tim Cook hovoří o spoustě zajímavých věcech včetně úlohy Jonyho Iva při vývoji iOS 7, možného budoucího vývoje Apple aplikací pro Android, přípravy Apple TV či dalšího směřování společnosti.

Kompletní analýzu rozhovoru a komentář přinesme v příštím čísle SuperApple Magazínu, který vychází za necelý měsíc 26. června 2013.