Začal prodej vstupenek na konferenci iCON, pro prvních sto se slevou

Jediná česká konference o Apple se uskuteční již za měsíc, konkrétně ve dnech 15. – 16. února v Národní technické knihovně. Podívejte se, co na ní najdete a jaké jsou možnosti vstupu.

Konference je určena pro všechny příznivce zařízení a softwarových řešení od společnosti Apple. Skládá se celkem ze čtyř akcí: iCON Expo, iCON Life, iCON Business a iCON Edu.

[HTML1]

Akce iCON Expo probíhá v samostatném sále ve dnech 15. – 16. února a vstup na ni je pro každého zdarma. Potkáte zde známé osobnosti Apple světa, vyslechnete zajímavé přednášky a můžete být součástí i živého natáčení podcastu Digit. Jeho program najdete zde.

iCON Life je již placená akce, koná se v sobotu 16. února a je zaměřena na to, abyste svá iOS zařízení využili úplně na maximum. Dozvíte se zde mnoho užitečného jak pro počítače s OS X, tak i pro mobilní zařízení s iOS. Program najdete zde, předprodej vstupenek pak probíhá zde.

iCON Business proběhne v pátek 15. února a je zaměřena především na využití Apple technologií ve světě byznysu, peněz a médií. Program této části najdete zde, vstupenky pak můžete zakoupit tady.

SuperApple.cz i SuperApple Magazín jsou mediálním partnerem této akce, tudíž nás po oba dny budete mít možnost potkat jak na zdarma přístupném iCON Expo, tak i na ostatních dvou konferencích. Těšíme se na vás. 

Tip na závěr: víte, že můžete mít vstupné zadarmo? Čtěte aktuální SuperApple Magazín a najděte, jak na to.

Jeden myslel na “Začal prodej vstupenek na konferenci iCON, pro prvních sto se slevou

  • avatar
    21. 01. 2013 (23:10)
    Trvalý odkaz

    To je skoda, ze tam nebudou veci ohladne jailbreaku a jako jeste vice vyuzit svoje ios zarizeni…

Komentáře nejsou povoleny.