Prolistujte si nový SuperApple Magazín, vychází právě dnes!

První letošní číslo časopisu SuperApple Magazín, vydání Leden – únor 2013, vychází ve středu 16. ledna a k dispozici je již tradičně jak v tištěné, tak i v elektronické verzi. Podívejte se, co přináší.

V prvním čísle třetího ročníku jablečného časopisu SuperApple Magazín najdete rozsáhlé téma věnované jablečné digitální domácnosti, kde se dozvíte, jak zapojit domácí síť, jejímž srdcem bude přehrávač Apple TV nebo některý z jablečných počítačů i jak nakonfigurovat jednotlivé AirPort síťové prvky tak, abyste měli silný signál po celém domě.

Jako druhé téma nabízí opravdu rozsáhlé srovnání třech nejlepších navigačních aplikací pro iPhone. Dozvíte se, v čem je dobrý Navigon, Sygic nebo TomTom a který by mohl být pro vás ten pravý.

Třetím hlavním tématem je test videoeditačních aplikací pro iPad. A mimo toho jsme opět připravili tradiční dávku recenzí jak Apple produktů, tak i zajímavých doplňků, zajímavé aplikace pro iOS i Maca, rozšířené herní recenze. Nově pak přibyla jak uživatelská poradna, tak i tipy na zajímavé knihy pro čtení na iPadu i iPhonu. Vyhrát můžete také vstupenky na jablečnou konferenci iCON.

[HTML1]

A zapomenout nesmíme také na příručku pro hudební aplikaci GarageBand.

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat z eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.