Kurzy od Honzy Březiny pro čtenáře SuperApple se slevou

Společně s Honzou Březinou, kterého znáte například jako jednoho z protagonistů videocastu Digit.cz či jako autora seriálu o Aperture v našem Super Apple Magazínu, jsme pro Vás připravili speciální nabídku kurzů a workshopů.

Až do konce ledna si mohou všichni čtenáři našeho serveru objednat kurz s 20% slevou. Stačí se zaregistrovat na libovolný kurz a uvést při registraci slevový kód SUPERAPPLE. A z čeho si můžete vybírat?

Zkrocení šelmy

První dva kurzy jsou určeny pro uživatele operačního systému Mac OS X. Vybrat si můžete ze začátečnického kurzu určeného zejména těm, kteří čerstvě přecházejí na Mac nebo patří mezi začátečníky. Druhý kurz je určen všem, kteří mají první krůčky s Macem už za sebou a chtějí se dozvědět víc o bezpečnosti, o tom jak pracovat s Macem rychleji, pohodlněji, a jak jej lépe využít. Vzhledem k tomu, že jde o dva na sebe navazující půldenní kurzy, není problém je zkombinovat a během jednoho dne si výrazně rozšířit své znalosti.

Něco pro milovníky iPadů

Druhá dvojice workshopů je určena zejména pro majitele iPadů, kteří se jej chtějí naučit využívat nejen pro zábavu. První z praktických workshopů Vám pomůže lépe využít iPad v práci a udělat z něj opravdu efektivní mobilní kancelář. Nebaví Vás už nosit notebook a chcete mít vždy po ruce své dokumenty, poštu, kalendáře a všechnu ostatní rozdělanou práci? Naučíte se naplno využívat kancelářské aplikace, iCloud a další online služby a mnohem víc.

Druhý kurz je zaměřen na využití iPhonů a iPadů ve fotografii. Baví Vás práce s fotografiemi a chcete se je naučit pořídit, zpracovat a sdílet na cestách. V praxi se naučíte upravovat fotografie, využívat Instagram, synchronizovat fotografie s počítačem atd.

Vyhrazeno pro milovníky fotografie

Líbí se Vám kombinace Maca a práce s fotografiemi? V takovém případě Vám Honza Březina nabízí celkem pět různých workshopů zaměřených na Apple Aperture a dále workshopy pro uživatele Adobe Lightroom a Adobe Photoshopu. Ať už si vyberete kterýkoli z těchto programů, můžete se těšit na zkušenosti dlouholetého profesionálního fotografa a certifikovaného lektora.