Šťastné a jablečné! Ježíšek vám u nás něco zanechal

Jsou Vánoce a protože jste byli celý rok hodní, máme pro vás hned několik dárků.

Pod stromeček si tak můžete naložit to nejlepší, co máme – naše časopisy SuperApple Magazín také v elektronické podobě. Můžete si tak doplnit chybějící čísla ve své knihovně, nebo pokud jste si kupovali tištěnou verzi (velké díky vám!) získat k časopisům i jejich elektronické kopie.

Pět archivních čísel je zcela zdarma, tři aktuální pak za vánoční cenu 19 Kč za kus.

Jak časopisy za tuto cenu získat? Kliknutím na tento odkaz se přenesete přímo do archivu časopisu, kde po kliknutí na konkrétní číslo můžete toto zařadit do své knihovny (budete k tomu potřebovat bezplatnou registraci uživatelského účtu v systému Publero, pokud jej ještě nemáte). Časopis jednou zařazený do knihovny vám v ní již zůstane, i když akce skončí, nebojte se.

Poznámka: dárková nabídka platí pouze pro objednávky přímo přes webový portál, neuvidíte ji v obchodě dostupném přes iOS aplikaci. Časopis získaný přes webové rozhraní však ve svém iOS zařízení uvidíte ve své knihovně.

A protože se dárky dávají pod stromeček, bude tato vánoční nabídka platná pouze na Štědrý den, proto s pořízením rozhodně neváhejte.

Časopisy v elektronické podobě v systému Publero je možné číst jak na počítači, tak i na mobilním telefonu s iOS i na tabletu. Více se o iOS čtečce Publero dočtete v tomto našem dřívějším článku.

Tak tedy Šťastné a jablečné od celého našeho týmu!