Těšte se: v úterý 23. října představí Apple opět něco nového

Již při představování nového iPhonu 5 před několika týdny bylo zřejmé, že v těsném závěsu představí Apple další své produkty. Nyní je to oficiální.

Apple totiž již vybraným zahraničním novinářům odeslal pozvánky na Keynote, která se bude konat příští týden v úterý 23. října v 19:00 hodin našeho času. Na výrazně barevné pozvánce můžete mimo části jablečného loga číst také text: „Máme pro vás ještě něco k předvedení„.

Je téměř jisté, že tím, koho nám chce Apple ještě ukázat, bude nový a menší iPad, o kterém se již objevilo dostatek přesvědčivých informací včetně těch, že pro prvotní zahájení prodejů bude mít Apple připraveno nejméně deset milionů kusů.

Podle dostupných informací je velmi pravděpodobné, že bude představen také třináctipalcový MacBook Pro s Retina displejem, uvedení inovovaných počítačů z řad iMac a Mac mini naopak příliš jisté není, slovy klasika je pravděpodobnost na úrovní padesát na padesát.

Zda na SuperApple.cz vás opět velmi rádi celou událostí provedeme – stejně, jako v případě posledních Keynote. Abyste na celou událost nezapomněli, můžete kliknutím na následující odkaz přidat událost přímo do vašeho kalendáře:

Apple Keynote 23. října 2010
[.ics, 1 kB]

Který produkt byste si nejvíce přáli?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Jeden myslel na “Těšte se: v úterý 23. října představí Apple opět něco nového

  • avatar
    20. 10. 2012 (18:54)
    Trvalý odkaz

    ja bych si nejvic pral videt iTV …

Komentáře nejsou povoleny.