Logitech K810: podsvícená klávesnice pro tři zařízení [Představení]

Nová klávesnice Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 je podsvícená klávesnice používá pro připojení rozhraní Bluetooth, díky němuž ji lze spárovat až se třemi přístroji současně.

Je tak plně kompatibilní se zařízeními, která používají operační systémy Windows, OS X, iOS a Android. Možnost párování až se třemi zařízeními je velmi praktické: klávesnici tak můžete mít připojenou k počítači, tabletu a smartphonu a máte možnost mezi nimi snadno přepínat stiskem jediného tlačítka. V současné době musíte v případě, že chcete Bluetooth klávesnici od Maca použít i s tabletem od něj odpojit a spárovat jej znovu s tabletem.

Aby bylo možné klávesnici používat pohodlně i při nevyhovujícím osvětlení nebo dokonce v noci, dokáže automaticky přizpůsobovat intenzitu podsvícení kláves, jejichž laserem vytvořené popisky tak budou vždy jasné a snadno čitelné. Klávesnice navíc používá čidlo přiblížení, kdy podsvícení zapne, pokud na ni položíte ruce, a automaticky upraví jeho intenzitu podle úrovně osvětlení v místnosti.

Kromě toho dbá na vaše potřeby ohledně praktičnosti a produktivity – je možné ji dobíjet přes USB port, přičemž na plné nabití vydrží pracovat až 10 dnů (tento údaj závisí na způsobu, jakým s ní uživatel bude zacházet, a na druhu použití). Díky snadno použitelnému USB kabelu můžete na klávesnici pracovat i tehdy, když se bude právě nabíjet. Dále je vybavena praktickým vypínačem a má indikátor stavu nabití, který vás upozorní, že je nutné klávesnici dobít. Podsvícená klávesnice připojovaná přes rozhraní Bluetooth Logitech K810 má i speciální klávesy, které však respektují spíše funkce operačního systému Windows.

Očekává se, že podsvícená klávesnice připojovaná pomocí Bluetooth s úplným názvem Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 bude ve Spojených státech k dostání v říjnu 2012 a v Evropě v listopadu 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 2499 Kč.

2 komentáře: „Logitech K810: podsvícená klávesnice pro tři zařízení [Představení]

  • avatar
    15. 10. 2012 (21:30)
    Trvalý odkaz

    Co to je s tím Blutooth znovu párováním mezi tabletem a Macem? Onehdy jsem za boha nemohl přijít proč mi nejde spojit iPhone s Bose Bluetooth reproduktorem a přišel jsem na to, že se to musí znovu spárovat, protože tam byl předtím připojen iPad. Proč to tak je?

    • avatar
      16. 10. 2012 (06:01)
      Trvalý odkaz

      Protože dle Bluetooth specifikace může být zařízení spárováno vždy jen s jedním jediným partnerem…

Komentáře nejsou povoleny.