Středa 12. září bude velkým dnem, těšte se!

Přesně za týden se toho stane opravdu hodně: zatímco ráno vyjde zcela nové číslo SuperApple Magazínu se spoustou zajímavých témat, v podvečer vás provedeme představováním novinek od Applu.

Apple totiž právě středu 12. září v podvečer našeho času pořádá ve známém Yerba Buena Center v San Franciscu mediální akci, na které se očekává představení novinek na podzimní sezónu.

Podle zkušeností z minulých let víme, že v tomto období počátku září se Apple zaměřuje především na novinky z řady iPhone a iPod. Obecně se tedy očekává představení inovovaného iPhonu, prozatímně označovaného jako iPhone 5 (ostatně všimněte si stínu, který vrhají číslovky na pozvánce), stejně tak by měl být změněn také iPod touch a nebylo by překvapivé, kdyby se hovořilo i o klasických iPodech.

Zde na SuperApple.cz (tedy přesněji řečeno na našem portálu určeném pro přímé přenosy Live.SuperApple.cz) vás celou akcí provedeme z našeho virtuálního studia komentáři celého dění stejně, jako v případě představení nového iPadu 3. Zadejte si tedy do kalendářů středu jako vyjímečný den – anebo jednoduše klikněte na tento odkaz a vše se do vašeho kalendáře přidá zcela automaticky.

Těšíme se na vás!

4 komentáře: „Středa 12. září bude velkým dnem, těšte se!

  • avatar
    05. 09. 2012 (08:50)
    Trvalý odkaz

    Tak me napada, jestli ta petka ve stinu neni jen hra od Apple, aby si vsichni mysleli, ze se iphone bude jmenovat 5. Co kdyz misto toho uvede pet inovovanych zarizeni iPhone6, ipod touch, ipod, 13″ retina macbook pro, ipad mini?

  • avatar
    05. 09. 2012 (09:32)
    Trvalý odkaz

    taky me napadlo 5 novych veci, treba iphone, ipod, Mac pocitace, notebook retina a iOS6? 

  • avatar
    05. 09. 2012 (09:36)
    Trvalý odkaz

    Uprimne – netesim se, ztracim v Apple cim dal vice jistotu z pohledu zakaznika  a z cele spolecnosti mam pocit, ze prochazi transformaci smerem k prumerne velke korporaci…

    • avatar
      05. 09. 2012 (12:06)
      Trvalý odkaz

      Uprimne – rekl bych, ze se Apple transformoval na prumernou velkou korporaci tak ctyri, pet let zpet…

Komentáře nejsou povoleny.