Bertrand Serlet přešel z Applu k Parallels

Dřívější šéf softwarového vývoje ve společnosti Apple posílí správní radu společnosti Parallels.

Bertrand Serlet se stal externím členem rady, do společnosti Parallels přináší profesionální zkušenosti, které získal při vedení vývoje systému Mac OS X od jeho začátku až do svého odchodu ze společnosti Apple v roce 2011. Tyto cenné zkušenosti a unikátní pohled do problematiky pomohou společnosti Parallels urychlit růst a nadále vytvářet software, který pomáhá domácím i firemním zákazníkům.

„Bertrand je vzácnou kombinací softwarového vizionáře a mistrovského manažera. Jsme velmi potěšení, že v době, kdy společnosti Parallels pokračuje v rychlém růstu a globální expanzi, přináší unikátní zkušenosti a znalosti,“ uvedl Birger Steen, výkonný ředitel společnosti Parallels.

Bertrand Serlet pracoval ve společnosti Apple 14 let, zde vedl vývoj a tvorbu systému OS X. Často byl hlavním mluvčím na významných prezentacích společnosti Apple. Bertrand Serlet strávil osm let u společnosti Next, kde pracoval na projektech NeXTSTEP, OpenStep a WebObject. Čtyři roky pracoval ve společnosti Xerox PARC. Bertrand Serlet získal doktorát z počítačových věd na univerzitě v Orsay ve Francii.

„S aplikací Parallels Desktop se společnost Parallels stala klíčovým vývojářem pro platformu Apple, velmi dobře si uvědomuji a oceňuji vedoucí úlohu společnosti Parallels. U společnosti Parallels mě také zaujalo zaměření na cloud, který představuje boháté portfólio produktů. Těším se, že budu moci čerpat ze svých zkušeností u společnosti Apple a budu nápomocný ve směřování společnosti k dalšímu impozantnímu růstu,“ sdělil Bertrand Serlet,

2 komentáře: „Bertrand Serlet přešel z Applu k Parallels

  • avatar
    24. 07. 2012 (10:41)
    Trvalý odkaz

    Mohl by jit i do filmu… Jako terminátor

  • avatar
    24. 07. 2012 (10:47)
    Trvalý odkaz

    „U společnosti Parallels mě také zaujalo zaměření na cloud, který představuje“
    Oni se z toho cloudu jednou stejne vsichni po…

Komentáře nejsou povoleny.