Funny Road Trip: aby děti cestou nezlobily [Videozkušenosti]

Před časem se v App Store objevila zajímavá hra, která slibovala zabavit vaše děti na dlouhých cestách. Podívali jsme se, co dětem při cestě na dovolenou nabídne.

Aplikace Funny Road Trip pochází od českého vývojářského studia a nabízí několik postaviček (v základní verzi hry máte dvě postavičky součástí a další dvě si již můžete dokoupit), které si s vaším dítětem při cestě hrají. To znamená, že mu dávají různé zajímavé úkoly, kterých je opravdu velká řada a vystačí si i na delší cesty. Ostatně vše jsme pro vás připravili do samostatného videa.

[HTML1]

Postavičky namluvily známé osobnosti, konkrétně pro češtinu tak může děti provádět Jirka Mádl (McBronx), Gipsy.cz (Seňor Tortilla), Tereza Chytilová (Sushi Sakura)  a Hynek Chmelař (Emil DaElektra).

Aplikace dokáže děti skutečně zabavit i za dalších cestách a jediné, co jejím nákupem riskujete, jsou tahanice o to, kdo zrovna bude Funny Road Trip mít – tedy samozřejmě v případě, že máte více dětí něž jen jedno. Ideální stav tedy je, pokud máte tolik iOS zařízení, abyste jimi vykryli všechny své potomky.

Aplikace: Funny Road Trip

Autor: Sugar and Ketchup, s. r. o.
Hodnocení: 4/5
Cena: 1,59 Eur

6 komentářů: „Funny Road Trip: aby děti cestou nezlobily [Videozkušenosti]

  • avatar
    26. 06. 2012 (08:30)
    Trvalý odkaz


    Ideální stav tedy je, pokud máte tolik iOS zařízení, abyste jimi vykryli všechny své potomky.“

    Myslím, že ideální stav je „počet iOS zařízení = 0“ a také takový, když se děti (ale i dospělí) dokáží zabavit bez elektroniky a když dokážou zvládnout svou nudu a netrpělivost jinak než zábavou, kterou vám někdo PRODÁ. Prodej času a zábavy je neštěstím a naneštěstí i trendem dnešní doby, děti chtějí víc a víc a nikde to nekončí. Mluvím z vlastní zkušenosti, nám se to ale po dosažení téměř neudržitelného stavu podařilo vyřešit a odbourat téměř na 100%.

    Tipy: doporučuji barevné tužky, notýsek se čtverečkovaným papírem a s tvrdými deskami, klasické obrázkové knížky a sborník lidových písní. Výhoda? Ušetříte mnoho tisíc Kč, starosti s nabíjením a pobavíte se.

    • avatar
      26. 06. 2012 (13:57)
      Trvalý odkaz

      Zkoušel jsi kreslit za jízdy autem? Co děti, které ještě číst neumějí?

  • avatar
    26. 06. 2012 (08:41)
    Trvalý odkaz

    Nesouhlasím. “
    Ideální stav tedy je, pokud máte tolik iOS zařízení, abyste jimi vykryli všechny své potomky.“ Funny Road hrajeme se 3 dětmi a stačí nám jeden iPhone. Máme nehádavé děti :) Barevné tužky balíme taky, ale při 5hodinových cestách děti tužky brzy zahodí a zpívat moc dlouho nevydržíme. 

    • avatar
      26. 06. 2012 (09:15)
      Trvalý odkaz

      Věřil jsem, že je v té větě dostatečně čitelná nadsázka a odlehčení závěrem. Zřejmě nebyla :(

  • avatar
    26. 06. 2012 (12:51)
    Trvalý odkaz

    Hráli jsme cestou na chalupu, na palubě 2 děti (1 naše a 1 sousedovic) a stačil nám jeden iphone. Děcka úkoly bavily a vydržely u nich dlouho. Důležitý je, že nám cesta autem utekla jako nic.

  • avatar
    26. 06. 2012 (16:58)
    Trvalý odkaz

    Je to fajn.  Pří čtení nebo koukání na DVD je občas v autě nablinkáno. Tužky bych v rámci zachování očí celé posádky nechala na doma :-)

Komentáře nejsou povoleny.