Kniha Začínáme s Macem elektronicky a s bonusem navíc

Úspěšná kniha Začínáme s Macem je nově k dispozici v systému Publero v akční nabídce s bonusem zdarma.

Novinkou v nabídce portálu Publero.com je kniha Začínáme s Macem – druhé vydání věnované Mac OS X Lion. Začínáme s Macem je kompletním průvodcem všemi činnostmi, které na svém Macu můžete provádět. Třeba díky této knize zjistíte, v čem tkví smysl věty: „Proč si pořizovat nové PC a jen upgradovat počítač, když si můžete pořídit Mac a upgradovat celou svou zkušenost z práce s počítačem?“

Na sto dvaceti osmi plnobarevných stranách najdete praktické návody a postupy, které využijete jak při prvních krocích se svým jablečným počítačem, tak i při jeho pravidelném používání. Nečekejte sadu vzájemně nesouvisejících tipů a triků, ale kompletního průvodce všemi činnostmi, které na svém Macu můžete provádět.

V knize se odráží naše dlouholeté zkušenosti s platformou Mac OS X i novou verzí Lion, stejně tak i zkušenosti čtenářů populárního magazínu SuperApple.cz. Samotná kniha vznikala na základě vašich připomínek k prvnímu vydání.

Začínáme s Macem pořídíte na Publeru za akční cenu 139 korun a navíc k němu získáte zdarma všechny speciální přílohy, které jsme až dosud na Publeru publikovali.