Bike Mount: Na kolo i s iPhonem

Společnost AZUB Bike ve spolupráci se společností BioLogic přináší všem milovníkům produktů Apple jako novinku Bike Mount, pomocí níž si pohodlně připevní svůj iPhone na řídítka kola, a tak mohou být stále ve spojení se světem.

Bike Mount ocení hlavně ti, kteří potřebují mít nepřetržitě přehled o příchozích e-mailech, SMS zprávách, ale také o dění na Facebooku. Asi největší přínos propojení iPhonu a vašeho kola spočívá v tom, že pokud si nainstalujete potřebnou aplikaci ve formě Biologic BikeBrain, která je zdarma, můžete tak na displeji pohodlně sledovat počet ujetých kilometrů, aktuální nebo průměrnou rychlost a také využít GPS navigaci pro správné určení trasy. V případě pomalejší a opatrnější jízdy po rovném terénu je možné dokonce natočit vlastní video.

Svůj iPhone tak máte neustále na očích, můžete ho otáčet o 360 stupňů a díky vodotěsnému obalu Bike Mount se nemusíte bát ani ztížených povětrnostních podmínek. Obal disponuje citlivou membránou, přes kterou můžete iPhone ovládat dotykem prstů. Vnitřní část obalu je potažena silikonem, který zabraňuje přenosu vibrací na telefon. Problém může nastat pouze s mikrofonem: pokud budete chtít volat, musíte použít headset.

Obal na iPhone Bike Mount pohodlně zakoupíte prostřednictvím webové stránky společnosti AZUB Bike www.azub.cz anebo některého z obchodních partnerů společnosti AZUB Bike za 1 490 korun.

 

2 komentáře: „Bike Mount: Na kolo i s iPhonem

  • avatar
    26. 04. 2011 (14:18)
    Trvalý odkaz

    Mám taky držák na iPhone na kolo, ale nevypadá tak odolně jak tenhle, taky stál jen kolem 250 Kč, ale určitě doporučuju nějakej koupit, pro ty co často jezdí na kole, určitě využijete ;-)

  • avatar
    29. 04. 2011 (08:01)
    Trvalý odkaz

    Zaklapnu do pouzdra iPhone 4? Jinak tvarovany bez zaoblene hrany jako 3GS na fotkach…

Komentáře nejsou povoleny.