SyncMate 3 synchronizuje Maca s Androidy

Aplikace SyncMate je novou verzí multifunkčního synchronizačního nástroje společnosti Eltima Software, která vám umožní sycnhronizovat počítače se systémem Mac OS X s celou řadou různých zařízení: s mobilními telefony se systémy Windows Mobile nebo Nokia Series 40 stejně dobře, jako s jinými počítači s Mac OS X.

Svá data můžete sycnhronizovat také se online službami: aktuálně jsou podporovány webové služby nabízené Googlem a vlastní Online Storage Account nabízený přímo Eltimou.

V nové verzi pak přibývá především dlouho očekávaná podpora mobilních telefonů s operačním systémem Android od společnosti Google. Tyto telefony dokáží nyní synchronizovat hudbu s iTunes, fotografie s aplikací iPhoto a tak jednotlivé soubory a složky. Je možné připojit vnitřní úložiště Android zařízení jako dalš disk přímo do mac OS X.

Kompatibilita zahrnuje Android od verze 1.6 do verze 2.1. Základní licence pro dva Macy stojí 39,95 dolarů (přibližně 750 korun), rodinná licence pro šest Maců pak stojí 59,95 dolarů (1 100 korun).