Hlasujte v soutěži o Nejlepší Apple blog a odměňte autora iPodem touch

Až do konce tohoto měsíce budete mít jedinečnou šanci rozhodnout, který z jablečných blogů se vám líbí nejvíce a odměnit tak jeho autora za jeho přínosnou práci pro komunitu.

Jistě jste nepřehlédli, že zda na SuperApple.cz již čtvrt roku provozujeme čtenářské blogy – kdokoli z vás může získat zdarma blog na doméně SuperApple.cz a může psát zajímavosti pro vás, naše čtenáře. Všechny blogy mají svůj vlastní agregátor i vlastní Twitter účet – můžete tak jejich příspěvky sledovat jak ze všech společně, tak si i vybrat svůj oblíbený a sledovat jej. Zajímavé příspěvky si pak vydobudou také místo zde na domovské stránce SuperApple.cz.

Nyní, po více než třech měsících fungování projektu bychom rádi odměnili autora čtenářsky nejzajímavějšího blogu krásným novým iPodem touch. Ve výběru nám však musíte poradit vy – v závěru tohoto článku můžete zvolit blog, který se vám líbí nejvíce.

Co se nám urodilo?

Nejdříve mi však dovolte malou rekapitulaci – celkem vzniklo 37 čtenářských blogů, z nichž je jich aktivních 16. Jsou to tyto blogy (uváděny jsou v pořadí podle průměrné denní čtenosti):

Věřím, že některé z nich důvěrně znáte, jiné třeba méně – není nejvhodnější doba je navštívit? Zajímavé je, jak se počet publikovaných článků nutně neodráží ve čtenosti; je však dobrým ukazatelem blogů, které žijí. Pokud seznam výše seskupíme podle počtu příspěvků, krásně se nám protřídí (v závorce jsou uváděny počty příspěvků) – je ale třeba mít na mysli, že některé blogy startovaly i o dva měsíce později, než jiné:

Velmi rád bych nyní napsal mé oblíbené blogy, ale neučiním tak, nerad bych ovlivňoval hlasování. Tedy přistupme k pravidlům:

Hlasování bude probíhat prostřednictvím emailu, z každé emailové adresy je možné poslat pouze jeden hlas. Své emaily posílejte na adresu

nejblog@superveci.cz

do něj pak stačí pouze napsat název nebo adresu blogu, který se vám líbí nejvíce a jehož autora byste chtěli odměnit. A pokud budete mít i chvíli času, můžete připsat krátkou poznámku proč vás zaujal právě ten který blog nebo jeho autor. Hlasování bude probíhat do konce měsíce, nejlepší blog pak vyhlásíme první února zde na SuperApple.cz.

Tedy pročítejte blogy a hlasujte. Všem zúčastněným blogerům přeji hodně štěstí a spoustu chuti do další práce. Děláme to přeci jenom především pro čtenáře, pro Apple komunitu.