Calculator HD: takhle se počítá na iPadu (Zkušenosti)

Aplikace Calculator HD není pouze obyčejnou kalkulačkou, ale nabídne i spoustu dalších užitečných funkcí. Některé z nich byste zde možná nečekali, ale o to častěji je budete využívat.

Calculator HD nabízí hned čtyři různé typy kalkulátorů – základní, základní s páskou, základní s poznámkami a vědeckou. U kalkulátoru s páskou se celá historie zaznamenává na pásku, kterou můžete snadno smazat nebo odeslat prostřednictvím emailu (a to buďto v těle emailu, nebo jako vloženou přílohu). Vědecká kalkulačka nabízí dostatek rozšiřujících funkcí.

Nejzajímavějším módem je však zobrazení kalkulačky společně s poznámkovým blokem. Na tem můžete prstem kreslit, psát nebo čmárat své poznámky tužkou, nebo můžete naopak použít gumu pro odstranění té části poznámky, které již není aktuální. Samozřejmě můžete také snadno smazat celý obsah lístečku. Je to návykové a pokud počítáte větší počet aritmetických operací, praktický poznámkovník se skutečně hodí.

Na aplikaci je velmi dobře patrné, že si s její grafickou stránkou tvůrci vyhráli. Dobře se s ní pracuje a dobře se na ni kouká. Osobně bych přivítal také možnost odeslat emailem také obsah ručně psaných lístečků. Tak snad se autoři inspirují do další verze…

Za aplikací Calculator HD stojí čeští vývojáři ze skupiny CrowdCafé.

Aplikace: Calculator HD for iPad

Vývojář: CrowdCafé
Web: calc.crowdcafe.com
Cena: 0,79 Eur

Jeden myslel na “Calculator HD: takhle se počítá na iPadu (Zkušenosti)

  • avatar
    17. 01. 2011 (13:48)
    Trvalý odkaz

    Osobně pro iPad doporučuji Digits Calculator. Má jednoduchý a upravitelný vzhled, spoustu zajímavých funkcí, editovatelnou pásku atp. Ať už si autoři s výše zmíněnou aplikací vyhráli jakkoli, upřímně mi přijde zbytečně přeplácaná a od kalkulačky přeci jen člověk potřebuje hlavně výsledky a práci s nimi…

Komentáře nejsou povoleny.