Vánoční soutěž: udělejte si radost a vyhrajte přenosný skener Canon imageFORMULA P-150M pro Mac

Zajímavý model přenosného skeneru imageFORMULA P-150M společnosti Canon plně podporuje také operační systém Mac OS X a vy jej právě nyní můžete vyhrát v naší soutěži.

Tento skener je sice na trhu již nějakou chvíli, nyní však Canon připravil také inovovanou verzi plně určenou právě pro naše počítače s operačním systémem Mac OS X. Právě tuto podporu značí písmeno M na konci číselného označení.

Skener vychází ze vzhledu a vlastností modelu imageFORMULA P-150. V černém těle kompaktivních rozměrů nabídne možnost barevného skenování rychlostí až patnáct stran za minutu a pro svůj chod si vystačí pouze s napájením z USB portu.

Základem této novinky je software CaptureOnTouch, který umožňuje pohodlné skenování s předem nakonfigurovanými skenovacími úlohami, včetně skenování přímo do aplikace iPhoto. Automatickou synchronizací s iPhotem pak můžete tyto naskenované dokumenty automaticky během chvíle přenést do svých iOS zařízení, například do iPhonu nebo na displej iPadu.

Software podporuje také externí aplikace a dokáže snadno skenovat přímo do aplikace Evernote, pokud ji máte na svém Macu nainstalovánu. Součástí je také aplikace BizCard Reader na čtení vizitek a PageManager pro správu digitálních dokumentů.

V současné době také probíhá kampaň, v rámci které získáte ke každému skeneru zakoupenému do 15. ledna příštího roku stylové pouzdro. Pro účast v této akci je zapotřebí pouze registrace na adrese www.p150scan.com.

Cena skeneru je 7 069 korun a vy jej můžete získat zcela zdarma v naší soutěži.

(ne)Tradiční vánoční soutěž SuperApple.cz

Pravidelně vám vždy před vánoci přinášíme soutěž s velmi netradičními vánočními pravidly. Máme ji zde i letos a tentokrát s hodnotnou cenou – cestovním skenerem přímo pro Mac. Pravidla této soutěže jsou jednoduchá a zaručují vám dobrý pocit i v případě, že právě nevyhrajete :)

Pravidla Vánoční soutěže SuperApple.cz s Canonem

  • přispějete částkou alespoň 50 korun na vámi vybranou dobrovolnou činnost (fond, nadace, neziskovka, dětský domov, nemocnice, apod.),
  • pošlete na email vanoce@superveci.cz info kolik a kam jste přispěli, do předmětu zadejte SOUTEZ,
  • přesně na Štědrý den dopoledne se zde na SuperApple.cz dozvíte, kolik jsme celkem přispěli dobrým věcem a navíc můžete sledovat v přímém přenosu losování výherce.

Tak co vy na to? V každém případě dobrý pocit zaručen, vždyť kdy jindy pomoci dobré věci, když ne teď, na Vánoce. Bude zajímavé sledovat, zda vyvážíme cenu skeneru svými dary.