Nákupní horečka roste, ceny klesají – aneb jak funguje web KAMPROSLEVY.cz

Každý rád ušetří nějakou tu korunu a čím víc jednoduše to jde, tím lépe pro vás. Na portále kamproslevy.cz můžete najít souhrn zajímavých slev z celé České republiky a nebo přímo z vašeho města. Kdykoliv a kdekoliv. Co potřebujete? Pouze připojení na internet.

Co jsme zač?

Společnost it2b pro vás otevřela nový portál, na kterém můžete nakupovat zajímavé věci, služby nebo jen tak brouzdat a inspirovat se. Portál shromažďuje slevy z 27 různých serverů jako například bonybony, slevomania, vyhodneslevy, berslevu a mnoho dalších. Z těchto serverů pak portál kamproselvy.cz vybere ty nejzajímavější, nejvýhodnější, abyste je měli pěkně pohromadě a mohli v klidu a bez stresu nakupovat.

Slevy se netýkají pouze Prahy, Brna a větších měst, ale například i Přerov, Písek, Liberec, Pardubice a mnoho dalších. Že Vaše město není na seznamu nabízených slev? Nevadí, shromažďujeme i slevy, které se týkají celé České republiky.

A pro lepší orientaci si slevy můžete seřadit podle nejnovějších, podle nejdříve končících, podle výše cen nebo dokonce podle nejvyšších slev.

Jak to funguje?

Je to naprosto jednoduché. Zajedete na stránku www.kamproslevy.cz, a už vybíráte, co vás zajímá. Například jsem z Brna, chci slevu ve výši minimálně 50 %. Není problém. Nastavím si tato kritéria a už se objeví sleva 63 % na liposukci z portálu zapakatel v Brně. Další sleva je ve výši 54 % na zlatou masáž z portálu slevomania v Brně. Až si vyberete slevu, stačí kliknout na odkaz a otevře se vám portál, na kterém je sleva umístěna.

Všechno má ale svůj háček. Funguje to na principu hromadného nákupu. Takže například sleva na projížďku ve Ferrari bude uvolněná tehdy, až si rezervuje například 15 lidí. To ovšem neznamená, že o své peníze při nákupu přijdete! Pouze se sleva nebude realizovat. Na každém portálu je ale vidět, kolik nákupů je potřeba pro uskutečnění slevy, kolik lidí tuto možnost využilo a kolik je potřeba ještě nakoupit.

Každý z vás už jistě nakupoval něco přes internet. Buď oblečení, knížky, hry pro děti, učebnice, doplňky stravy a podobně. To je v podstatě to samé. Napadá vás, že se budete muset registrovat? Registrace není nutná. Jde pouze o nákup jako kterýkoliv jiný na internetu.

Nakupujte kdykoliv a kdekoliv.

Nabízíme vám také tyto stránky pro mobilní verzi. Pokud máte připojení na internet v mobilu, můžete surfovat po slevách v autobuse, v posteli, při obědě, při nudné poradě nebo ve škole a to v noci, ráno nebo jen tak v polední pauze. Kdykoliv a kdekoliv.

Když nejsme out my, tak vy taky ne.

V dnešní době nastal neskutečný rozmach sociálních sítích a ani my nejsme pozadu. Proto pro příznivce máme stránku na portálu facebook, kde nabízíme denně nové a zajímavé slevy a protože víme, že vánoce jsou svátky klidu, míru a hlavně dárku, tak pro vás máme menší odměnu. Od 23. do 31. 12. 2010 rozdáme každý den láhev vína pro vybraného fanouška.

Není nic snazšího. Jsme tu pro vás.