Qstore: další nový obchod s Apple produkty v OC Galerie Harfa

Letošní podzim je bohatý na otevírání nových Apple obchodů v Česku. Již zítra otevírá svůj kamenný obchod Qstore známá společnost Quentin.

[Tisková zpráva] Qstore – nový obchod s produkty Apple – se 11. listopadu 2010 otevírá v přízemí obchodního centra Galerie Harfa. Vyznačuje se nejen nabídkou kompletního sortimentu počítačů či přehrávačů iPod světoznámé prestižní značky Apple, ale iširokou paletou softwaru, audiozařízení, periferií, brašen, obalů a dalších doplňků od Applu i dalších výrobců.

Každého návštěvníka na první pohled zaujme mimořádně originálně řešený interiér prodejny. Provozovatelem obchodu je společnost Quentin, s.r.o., jejíž pracovníci mají dlouholeté znalosti produktů firmy Apple a zkušenosti s jejich prodejem, což je zárukou maximálního zákaznického komfortu.

3 komentáře: „Qstore: další nový obchod s Apple produkty v OC Galerie Harfa

  • avatar
    14. 11. 2010 (19:28)
    Trvalý odkaz

    Tak jsme se dneska byli podívat v této nové prodejně, design je zajímavý, ale na to, že mají přilákat zákazníky, tak mají docela málo vystavených věcí a celkové zaměření prodejny je velmi rozporuplné. První dojem z promenády před prodejnou byl pozitivní. Po prohlídce více než negativní. Naše naděje se nyní upírají k iWorldu, který by měl být nejlepší prodejnou s apple produkty v Česku

  • avatar
    11. 05. 2011 (18:24)
    Trvalý odkaz

    Dobrý den,
    musím přiznat, že prodejna se mi líbí :-)
    Personál nikoli. Byl jsem se ptát na kabel a pán mi tvrdil, že nic takového neexistuje i když jsem to měl vytištěné přímo z Applu, totálně nepříjemný, takový velký s divnýma rukama. Když jsem se po prodejně porozhlédl sám, tak jsem ten můj produkt našel, ale pán mi sdělil, že neumí zjistit cenu a tak plácl 800Kč. No jasně že jsem si to objednal jinde přes net a mám to i s poštou za 489Kč.
    Děkuji ale nikdy více k Vám nevkročím :-)

Komentáře nejsou povoleny.