tudyNe: vyhněte se dopravním komplikacím (Zkušenosti)

Zajímavá aplikace se nyní v době dovolených usídlila v redakčním telefonu: aplikace tudyNe totiž poradí s aktuálními problémy na cestách.

Pokud se chcete vyhnout kolonám tvořících se před nehodami a uzavírkami, můžete vyzkoušet aplikaci tudyNE. Prostředí aplikace je přehledné a je rozdělena na dvě základní obrazovky. První, nazvaná Nejnovější, ukazuje soupis uzavírek podle aktuálnosti – když tedy někam vyjíždíte, podíváte se do tohoto seznamu a pokud zde uvidíte místo na vaší trase, ťuknete na nej prstem a přečtete si podrobný popis problému. A v zápětí si stejné místo můžete prohlédnout na mapě.

Druhou hlavní obrazovkou je obrazovka Mapa událostí. Zde si můžete prohlížet vaši cestu podle mapy a zde aktuální události uvidíte zobrazeny formou malých piktogramů přehledně upozorňující na typ uzavírky: zda je cesta zcela neprůjezdná, zda je zde jen nějaké omezení nebo zda jde o havárii.

Aplikace je jednoduchá, avšak co slibuje, to bezezbytku plní. V App Store je k dispozici zdarma, ke svému chodu vyžaduje iOS 3.1.3 a vyšší a v průběhu testování na iOS 4 fungovala stabilně.

Prodejce: K&S DEV | App store | Hodnocení: 8.0 / 10.0

4 komentáře: „tudyNe: vyhněte se dopravním komplikacím (Zkušenosti)

Komentáře nejsou povoleny.