Apple vydal updaty OS X pro nové iMacy i Magic Trackpad

Pokud si chcete co nejdříve koupit nový Magic Trackpad nebo nové iMacy, nezapomeňte ihned po jejich zapojení spustit Aktualizaci softwaru a stáhnout dvojici nových aktualizací.

Mac OS X 10.6.4 update pro iMacy (mid-2010) řeší problémy s kompatibilitou a výkonem nových grafických karet a přidává plnou podporu s novými velkokapacitními SDXC paměťovými kartami. Současně také obsahuje podporu pro nový bezdrátový Magic Trackpad. Velikost tohoto updatu je 452,62 MB a obsahuje dále stejné záplaty, jako poslední update systému 10.6.4, který vyšel v polovině června.

K dispozici je také update serverového systému Mac OS X Server 10.6.4 pro nové iMacy pro případ, že by je někdo z uživatelů chtěl jako server použít. Velikost tohoto updatu je 460,91 MB.

Pokud si domů přinesete nový magický trackpad, bude vám po spárování fungovat jako obyčejný hloupý touchpad s jedním tlačítkem a absencí gest. Tuto funkcionalitu musí váš systém naučit další z nových updatů nazvaný Magic Trackpad and Multi-Touch Track Update 1.0, který je velký 75,09 MB. Vyžaduje stroj s procesorem Intel a operační systém ve verzi alespoň 10.6.4. Update přidá do Předvoleb systému panel pro konfiguraci Magic Trackpadu a jeho gest, včetně možností tažení třemi prsty a tzv. intertální skrolování. Současně přidá tuto funkcionalitu také starším modelům z řady MacBook Air (mid-2009) a 15″ a 17″ MacBookům Pro (early-2008).

Pokud chcete použít Magic Trackpad pod Windows (Apple předpokládá použití primárně pod BootCampem 3.1), jsou k dispozici updaty Apple Magic Trackpad Update 1.0 for Windows, vyžadující Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7. K dispozici jsou jak v 32bitové, tak i 64bitové variantě.

Zdroj fotografie: Macworld

7 komentářů: „Apple vydal updaty OS X pro nové iMacy i Magic Trackpad

Komentáře nejsou povoleny.