Vyhrajte dvě volné vstupenky na konferenci MacCamp

Hlavním cílem MacCampu je ukázat běžným uživatelům, jak začít svůj počítač Apple využívat v jednom z následujících oborů: Programování (Petr Reichl), Grafika (Tomáš Repa), Hudba (Ludvík Hronek – DJ LU2), Střih videa (Jan Jánčok) a Fotografie (Ota Vítek).

Všichni přednášející patří mezi naprostou špičku v České a Slovenské Republice v daných oborech a dlouhodobě využívají počítače Apple, díky tomu vám mohou pomoci začít jej využívat také. Pokud tedy chcete přejít na Apple, začít jej lépe a více využívat, dozvědět se tricky od těch nejpovolanějších a zvýšit svoji výkonost v práci, doražte na MacCamp 2010! Více informací o MacCamp 2010 se dozvíte zde.

Každý přednášející posluchačům vysvětlí základy používání počítačů Apple a dalších produktů s tím spojených v jeho oboru. Poukáže na hlavní aplikace, které používá, ale jsou přitom cenově dostupné a ukáže práci s nimi, navíc samozřejmě upozorní na triky, jenž osobně používá při práci.

MacCamp 2010 se koná v jednom z nejmodernějších přednáškových sálů v České a Slovenské republice. Hlavní sál Fakulty IT VUT je vybaven dvěma moderními projektory ve vysokém rozlišení, včetně napojení na kameru. Každý posluchač má k dispozici polohovací židli, zásuvku pro notebook a Wi-Fi 100Mb/s připojení. Parkování je zajištěno zdarma v areálu Fakulty.

Cena vstupného je 749 korun.

Soutěžte o dva volňásky na letošní MacCamp!

Pro dva z vás nabízíme možnost získat vstup zdarma na MacCamp. Jediné, co musíte udělat, je tipnout si na správnou odpověď na následující otázku:

Ve kterém městě se bude konat konference MacCamp? Bude to:

  • Praha
  • Brno
  • Cupertino

Správnou odpověď posílejte ve tvaru p sapple odpověď kontakt na telefonní číslo 9030910. Jako kontakt uveďte telefonní číslo nebo e-mail, na kterém chcete být v případě výhry kontaktováni. Příklady správných odpovědí jsou například:

  • p sapple praha 602602602
  • p sapple brno petr@vomacka.cz

Soutěž trvá do pátku 11. června 2010 (do půlnoci), výherci budou kontaktováni nejpozději v pondělí 14. června 2010. Cena zprávy je 10 Kč s DPH. Ze slovenska je nutno použít číslo 7601, cena zprávy bude 0,395Eur. Poskytovatelem služby je Jitka Janečková – Vydavatelství SuperVěci, Dražovice 308, 683 01 Rousínov. Technické zajištění služby AMGO cz, s.r.o (reklamace plateb na lince 245 008 478, 9-17 hodin, po-pá), www.premiumservices.cz.

Jeden myslel na “Vyhrajte dvě volné vstupenky na konferenci MacCamp

Komentáře nejsou povoleny.