Týden mezi iPhone tipy (6. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

Guerrilla Bob: divoká střílečka ve stylu Minigore

Představe si, že vás váš závistivý nejlepší kamarád zradí a nespravedlivě vás osočí ze zkorumpovanosti, díky čemuž vás vyhodí z armády. Přesně tak se musel cítit Bob kvůli svému bývalému nejlepšímu příteli Johnovi, a tak se rozhodl, že se mu pomstí a vystřílí jeho vojáky, pěkně jednoho po druhém. A stal se z něj Guerrilla Bob.

Broken Sword: nejlepší Point&Click adventura na iPhone

Milovníci adventur se silným příběhem mají v dnešních dnech hody. Proč? Nedávno totiž vyšla legendární adventura známá z PC (vydaná v roce 1996), která se jmenuje Broken Sword. iPhone verze The Director’s Cut naštěstí není pouhá kopie hry z PC, ale přináší do série Broken Sword také novinky. Dobře anglicky vybaveným hráčům adventur by tato hra určitě neměla uniknout!

DotsGloves: speciální rukavice pro iPhone

Všichni uživatelé iPhone musí v zimě řešit jestli si sundají rukavice a nechají tak své ruce mrznout, nebo raději telefonát odloží na později. Jak jistě víte, iPhone není možné ovládat v obyčejných rukavicích, a tak se nabízí řešení. Buď můžete své rukavice „upravit“, nebo si koupit speciální, určené pro dotykové displeje. Jako jedná z mála vyrábí tyto rukavice firma DotsGloves. Vyplatí se ale investice za tyto speciální rukavice?

GTA ChinaTown Wars: sleva na 5,49€

Díky oslavě nového čínského roku je do neděle hra GTA: ChinaTown Wars ve slevě za velice pěkných 5,49€. Pokud ještě nevlastníte tento herní skvost, tak neváhejte a pořiďte si tuto must-have hru.

Flick Kick Field Goal: ako vám ide americký futbal?

Dnes si predstavíme pomerne jednoduchú, ale o to zábavnejšiu hru na štýl populárneho Paper Toss-u. V hre ide vo svojej podstate o to isté, akurát tentoraz nebudete strieľať pokrčený papierik do smetného koša, ale budete kopať loptou do bránky. Ako ste si správne domysleli, hru vám postupne bude sťažovať čoraz silnejší vietor, ako aj väčšia vzdialenosť od bránky. Trúfate si?

Canabalt: internetový hit ve vašem iPhone

Konec světa se blíží! Zemi ovládli obří roboti a jediná naděje je utíkat do bezpečí. Hra, která na internetu očarovala tisíce lidí. Hra, která svou jednoduchostí a zároveň obtížností omámila mnoho herních expertů. To je Canabalt. Hra, která se během chvíle stala internetovou herní legendou nyní přichází i na iPhone.

Driver: PC odložte, iPhone ho nahradil!

Když vyšel před mnoha lety Driver na PC, bylo to něco nevídaného. Skvělá fyzika, nádherná grafika, obrovská města a tehdy nepředstavitelná volnost. Nikoho by asi v té době nenapadlo, že si za pár let tuhle skvělou hru zahraje v metru cestou do práce na svém iPhone, a že bude přitom ještě lepší, než na počítači!

2010Guide Vancouver: dokonalý průvodce olympiádou pro iPhone

V únoru jsou bezesporu hlavním celosvětovým tématem zimní Olympijské hry ve Vancouveru, proto byla k této příležitosti vydaná aplikace 2010Guide – Vancouver 2010 Olympic Winter Games: The Official Mobile Spectator Guide. Pod tímto monstrózním názvem se ukrývá poklad – dokonale zpracovaný průvodce letošní zimní olympiádou ve Vancouveru!

5 komentářů: „Týden mezi iPhone tipy (6. týden)

Komentáře nejsou povoleny.