Týden mezi iPhone tipy (5. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

AppStore: videa z nejlepších herních novinek

Na AppStore se v poslední době objevily hodně zajímavé hry. Tentokrát došlo na nádherné ohňostroje ve Warheads, střílečku Guerrilla Bob, 3D orgie v N.O.V.A., nebo na čerstvě vydaný Assasin’s Creed 2: Discovery.

iLuv iMM153: repro systém pro iPhone za tisícovku

Repro systém iLuv iMM153 dokáže pohodlně přehrávat hudbu přímo z vašeho iPhone | iPod, má povedený design dostupný ve 4 barvách, má certifikaci od Apple a stojí 1110 Kč. Přečtěte si recenzi tohoto zajímavého přehrávače, který mi už 14 dní hezky hraje v ložnici.

2Do: skvělé GTD řešení s možností synchronizace

Organizace práce pomocí GTD řešení je již pro mnoho lidí zažitý způsob usnadňující plnění různých úkolů. Aby ovšem mělo používání tohoto režimu smysl, tak je třeba zvolit ty správné nástroje. Řešení ve formě Things je již takovým malým fenoménem, ovšem neexistuje (a ani se neplánuje) možnost synchronizace s Windows. 2Do však tento problém nemá, a tak si i Windows uživatelé přijdou na své.

10 komentářů: „Týden mezi iPhone tipy (5. týden)

Komentáře nejsou povoleny.