Sledujte představení nových produktů Apple živě!

A je to tady: již dnes v podvečer, úderem sedmé hodiny našeho času, se dočkáme představení nových produktů Apple. Podle dostupných informací – i oficiálních zveřejněných ve včerejší tiskové zprávě – bude představeno něco opravdu významného. Bude to tablet? Pravděpodobně ano. Bude i něco jiného? Asi ano.

Jako již tradičně připravujeme s Ondrou Toral (blog.ondratoral.com) a Jablíčkářem (jablickar.cz) tradiční živý přepis aktuálních dění. Budeme za vás sledovat všechny dostupné zdroje tak, abyste vy již nemuseli a mohli si užívat hezky z jednoho místa. A jako posledně mám i letos dohodu s magazínem Engadget.com o přímém přístupu k jejich médiím a informacím přímo z místa. O zajímavé obrázky tak jistě nebude nouze.

Přenos jsme tentokrát trochu „vylepšili“ – otevře se vám v samostatném okně a nabídne i diskusi. A to takovou, která vás nebude rušit při samotném přenosu: na stránce uvidíte dvě okna systému CoverItLive, v levém uvidíte náš přenos a v pravém pak můžete diskutovat. Při odeslání komentáře tak nepřijdete o stálé sledování přenosu, a pokud vás diskuse nezajímá, vůbec ji nemusíte spustit a můžete sledovat jen přenos. Vše by mělo být aktivní přibližně od půl sedmé dnes večer.

Přímý přenos můžete sledovat přímo zde.

Tip k přenosu: nejlépe si jej vychutnáte, když přepnete prohlížeč do zobrazení přes celou obrazovku. Rozměry jsme volili tak, aby na základních MacBoocích byly oba prvky viditelné bez rolování.

Těšíme se na vás a doufáme, že si představování užijete stejně, jako my.

Sponzorem přímého přenosu je Parallels Desktop 5 for Mac CZ.

Novinka na trhu! Parallels Desktop® 5 for Mac CZ je desktopová virtualizační aplikace, díky níž můžete současně na jednom počítači provozovat operační systém Mac OS X a několik dalších operačních systémů, jako například Windows 7, a jejich aplikací najednou. Více informací naleznete na www.parallels.cz

11 komentářů: „Sledujte představení nových produktů Apple živě!

Komentáře nejsou povoleny.