Přímý přenos z představení Apple produktů již za pár dnů

Termín uvedení nových produktů je oficiální, bude jím středa 27. ledna v 19:00 hodin našeho času. Společně s Ondrou Toralem připravujeme opět tradiční živý překlad.

Pokud sledujete SupeApple.cz pravidelně, jistě již víte, nač se můžete těšit. Pokud jste zde noví a žádný z přímých přenosů jste ještě nesledovali, prohlédněte si ze záznamu ten poslední z devátého září loňského roku.

Pro tentokrát však připravujeme pár novinek, které přenos zatraktivní; za všechny mohu zmínit například možnosti přímého chatu mezi sebou v průběhu sledování přenosu a pravděpodobně i možnost zapnout současně s naším textovým i zvukový komentář kluků z Maccast.cz.

Zapište si tedy do svých kalendářů, deníčků a iCalů správný terním: středa 27. ledna 2010 v 19:00. Budeme zde s vámi a těšíme se na vás!

Sponzorem přímého přenosu je Parallels Desktop 5 for Mac CZ.

Novinka na trhu! Parallels Desktop® 5 for Mac CZ je desktopová virtualizační aplikace, díky níž můžete současně na jednom počítači provozovat operační systém Mac OS X a několik dalších operačních systémů, jako například Windows 7, a jejich aplikací najednou. Více informací naleznete na www.parallels.cz

18 komentářů: „Přímý přenos z představení Apple produktů již za pár dnů

Komentáře nejsou povoleny.