Nový komunitní projekt: Jablíčkáři blogují

Jablíčkáři.cz - náš Apple svět - Jablickari.czPokud používáte pro sledování novinek na jiných českých Apple webech populární aregátor Jablickari.cz, jistě jste nepřehlédli změny, kterými systém prošel v posledních dnech.

V tomto příspěvku necháme stranou nový vzhled systému (mě osobně se velmi, ale opravdu velmi zamlouvá) a představíme si úplnou novinku: veřejný jablečný blog určený pro každého.

Jablíčkáře totiž napadlo použít komunitní blogovací systém Posterous použít pro veřejný blog. Na jeho e-mailovou adresu můžete poslat váš vlastní článek e-mailem, který se automaticky publikuje na stránce blog.jablickari.cz. Blogovat mohou všichni, kdo chtějí čas od času přispět zajímavým příspěvkem jablečné komunitě. Jak na to si přečtěte v prvním úvodním příspěvku nazvaném Staň se Apple redaktorem. Tak co, vystoupíte ze stínu svých monitorů a začnete blogovat?

Není občasné blogování nic pro vás a raději byste rozšířili redakci SuperApple.cz a pravidelně se podíleli na tvorbě obsahu tohoto webu? Napište mi na superapple<a>superveci.cz!

Přeji nové jablečnému blogu mnoho kvalitních příspěvků a aktivních autorů a nám všem, ať máme co číst. Ať se daří!

A vám vše děkuji za vašeho hlasy pro články SuperApple.cz v systému Jablíčkářů prostřednictvím modrého jablíčka pod články. Díky, jsem rád, že se vám tento magazín líbí…

Jeden myslel na “Nový komunitní projekt: Jablíčkáři blogují

Komentáře nejsou povoleny.