Puff!: Sexy zábava jako na základce

Již dávno víme, že nejúspěšnější aplikace pro iPhony a iPody touch nejsou ty nejužitečnější, ale ty nejzábavnější nebo nejdivnější. Je neděle, tak proč si ji nezpříjemnit hříčkou mírně lechtivou. Aplikace Puff! také krásně dokazuje, jaké aplikace na App Storu táhnou a pokud chcete prorazit, můžete se inspirovat. O čem aplikace je? Jednoduše o zvedání sukní – ale nebudete je krásným dívkám zvedat pravítkem, jako někteří výtečníci na základní škole, ale buďto foukáním do mikrofonu (na iPhonech), nebo prstem (na iPodech touch). Následující promovideo pokračuje ukázkou aplikace:

[flashvideo filename=“http://m.podshow.com/media/21228/episodes/189392/superappleshow-189392-10-11-2009.mp4″ image=“http://superapple.cz/wp-content/uploads/2009/10/1video1.jpg“ width=590 height=332 /]

Aplikaci Puff ! najdete na iTunes za 79 eurocentů.

iTunesVěděli jste, že všechna videa ze SuperApple.cz najdete také v iTunes Store mezi videopodcasty a můžete je tak snadno synchronizovat do svých iPodů, iPhonů nebo Apple TV? Nebo můžete odebírat přímo RSS kanál s videopodcasty.

4 komentáře: „Puff!: Sexy zábava jako na základce

Komentáře nejsou povoleny.