ApplePoradna.cz – nový projekt od Jablíčkáře

ApplePoradna.cz | o Apple víme vše!Užitečné rady se ztrácí v nepřehledných fórech na několika místech. Naším cílem je tyto informace uspořádat a v přehledném konceptu podat. Postupně chceme návody doplňovat, aby byl server užitečný jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé uživatele. ApplePoradna.cz se stane místem, které Apple uživatelé začnou navštěvovat již od první koupi jablečného výrobku, postupně se zde budou učit nové postupy a samozřejmě jim i rádi poradíme.

Obsah budou hlavně zpočátku tvořit sami uživatelé. Tento obsah bude upraven a publikován v ApplePoradna.cz. Uživatelé budou na začátku projektu motivováni soutěží o hodnotné ceny (např. iPod Shuffle). Postupně se bude tvořit i tým odborných poradců a s obsahem budou pomáhat i univerzitní Apple iKnow kluby.

Do budoucna nám nechybí nápady, kam dále ApplePoradna.cz směřovat. Máme přichystány i mnohé další plány, kdy naším cílem bude vytvoření ideálního místa pro každého uživatele, který bude potřebovat s Apple produktem poradit.

Dnešní den je jen prvním malým krůčkem tohoto ambiciózního projektu. Prioritou pro prvních několik týdnů bude tvorba obsahu a vhodná organizace do kategorií, čehož můžeme docílit i díky oficiálnímu partnerovi projektu, internetovému obchodu Kuptolevne.cz.

Věříme, že s podporou uživatelů, odborných médií a sponzorů se nám podaří vytvořit z ApplePoradna.cz místo, kam si každý Apple uživatel rád přijde pro radu.

Jan Zdarsa
Provozovatel serverů ApplePoradna.cz, webmagazínu Jablickar.cz a agregátoru Jablickari.cz