Synchronizujte svého Maca se SyncMate

Mac_WinMobileAplikace SyncMate je novou verzí multifunkčního synchronizačního nástroje společnosti Eltima Software, která vám umožní sycnhronizovat počítače se systémem Mac OS X s celou řadou různých zařízení: s mobilními telefony se systémy Windows Mobile nebo Nokia Series 40 stejně dobře, jako s jinými počítači s Mac OS X. Svá data můžete sycnhronizovat také se online službami: aktuálně jsou podporovány webové služby nabízené Googlem a vlastní Online Storage Account nabízený přímo Eltimou. SyncMate je k dispozici ve dvou verzích – Free dostupné zdarma a placené Expert.

Zdarma dostupná edice synchronizuje kontakty a záznamy iCalu mezi Macy a zařízením s Windows Mobile a Series 40. Porozumí si také s Googlem i Online Storage Eltimy. I se zdarma dostupnou verzí můžete číst textové zprávy na velké obrazovce svého počítače a procházet základní parametry připojeného telefonu.

Placená Expert edice však nabízí o poznání více synchronizačních možností. Můžete synchronizovat obsah iTunes i iPhoto knihoven, videa uložené na disku, záložky prohlížečů Safari nebo Firefox, poštu a poznámky s Entourage nebo Mailem. A také synchronizovat samostatné složky mezi dvěma Macy.

Samotná instalace aplikace SyncMate je velmi jednoduchá. Nepotřebujete nijak zasahovat do zařízení, stačí pouze propojit podporovaný telefon s Macem přes USB kabel, Bluetooth nebo Wi-Fi síť (v případě Windows Mobile). Dva Macy můžete synchronizovat přes rychlou lokální síť nebo FireWire rozhraní.

SyncMate můžete stáhnout z domovských stránek Eltimy, zdarma dostupný SyncMate Free Edition pak můžete stahovat přímo z tohoto odkazu.