Jak Mikesh ke svému Macku přišel :)

MBP 15.4"Po delší vánoční pauze jsem opět sedl k počítači, abych vám napsal něco hezkého. Tentokráte jsem ovšem neusedl ke svému PC. Ano, jak správně tušíte, tak už sedím u vého vysněného MacBook PRO.


Intro

Ve čtvrtek jsem nervozně kontroloval email. Chtěl jsem svého „Macíčka“ ještě před Novým rokem. Nakonec jsem vzal telefon a zavolal Petrovi (pana Cihláře z macservisu jistě známe všichni :) ). Měl pro mě dobrou zprávu – Macka už tam může mít zítra (pátek) ráno. Po domluvě s ním jsem se rozhodl, že si pro něj zítra zajedu.

V pátek ráno jsem zavolal a vše probíhalo podle plánu. Macka už tam má. Naplánovál jsem odjezd v 12:30 z pardubického nádrží. Díky zpoždění vlaku 135 minut (!) jsem odjížděl až dalším, úplně jiným vlakem v 14:30. Do Brna jsem dorazil něco okolo 16:30. Sedl jsem na šalinu směr Komárov, šel zhruba 5 min. a do Macservisu jsme dorazili v 17:00.


Story

Pan Cihlář se choval velice přívětivě (díky za čaj :)) a po vyřízení formalit mi vysvětil několiko věcí o mém Macku. V jeho pracovně jsem se cítil jak ve svém ráji. Všude věci, které mají něco společné s Apple. Od hrníčku a plakátů po hodiny s jablíčkem na zdi. Vedle mě si seděl 24″ iMac, hned vedle G5 (možná MAC Pro), všude nové MacBooky. Prostě paráda :).


Ende

Domů jsem dorazil asi v 22:00 a ani nevim kdy jsem šel spát :). Ještě teď si stále neuvědomuji to, že už ho konečně mám :). Jsem za to moc rád, můj sen se vyplnil.

Jinak bych chtěl moc a moc poděkovat Petrovi nejen za vše co pro mě a mého Macíčka absolvoval, ale i za to, že díky jeho firmě máme i my, pupek světa, možnost si tyto výrobky dopřád v Applovské kvalitě (IMC tomu moc neodpovída :( ). Pokud někdo budete schánět cokoliv co souvisí s Apple, tak se určitě obraďte na Macservis. Kvalita, rychlost a spolehlivost za normální ceny :).