Pouzdra XtremeMac pro iPad mini [Video + Zkušenosti]

V současné době není na trhu bez problémů dostupný ani nový iPad mini, natož pouzdra pro něj. Proto jsme velmi rádi otestovali hned několik modelů značky XtremeMac.

K delšímu testování jsme měli k dispozici hned několik typů pouzder: prémiové iPad mini Thin Folio, které jako jediné nabízí přirozeně polohovatelný stojánek (ostatní mají stojánek nastavitelný pouze do jedné polohy) a vypadá z všech nejprofesionálněji.

Naopak velmi zajímavě vypadají pouzdra iPad mini Micro Folio Denim, které je vyrobeno z jeansoviny, a pouzdro iPad mini Micro Folio Digi Camo, jehož látka nese zelenohnědý maskovací vzor a právě pouzdro v riflovém designu bylo po celou dobu testů mým nejoblíbenějším.

Nejpevnější uchycení a největší ochranu nového iPadu mini poskytují pouzdra z řady iPad mini Micro Folio. Jejich zadní stěna je tvořena plastovou skořepinou, která vytvoří s iPadem jeden celek. Vše je pevné, nikde se nic neuvolňuje a dokonce i magnety ve víku slouží pro zapínání a vypínání samotného iPadu. I víko tohoto modelu lze použít jako jednopolohový stojánek.

Všechna pouzdra ve všech barevných kombinacích si můžete prohlédnout v tomto videu.

[HTML1]

Pouzdra XtremeMac do testu zapůjčil DesignBag.cz.

14 komentářů: „Pouzdra XtremeMac pro iPad mini [Video + Zkušenosti]

  • avatar
    08. 12. 2012 (10:25)
    Trvalý odkaz

    Diky za video, kozeny by byl nejhezci, ale naprosto selhava tim jak ipad vyjizdi, kazdopadne i na tom vasem videu je krasne videt ta otravna reklama na qstore, ktera zajizdimdo textu a PREKAZI pri cteni…. Myslim, ze nejsem jedinny, kdu Vas cte na ipadu a komu to vadi

    • avatar
      08. 12. 2012 (11:16)
      Trvalý odkaz

      Diky za nazor.
      Ale nemate tak uplne pravdu. Poradim vam maly figl: po nacteni clanku namisto dvojiho klepnuti na text klepnete pouze jednou na tlacitko Ctecka v adresnim radku Safari. A garantuji vam, ze vam nikde nic pri cteni prekazet nebude :)

      • avatar
        08. 12. 2012 (20:39)
        Trvalý odkaz

        Čtenář si stěžuje, že na webu je raklama, která mu vadí, když čte článek a Vy zareagujete tím, že mu oznámíte, že nemá pravdu? No to je bomba..!

        Obaly jsou příšerné, né vše, co Vám zdarma zapůjčí musíte vyhchválit. Ten první má být z kůže? Tomu uvěří možná tak slepec. A jako drobnou nevýhodu zmínit, že nesedí na svém místě, je taky sranda.

        Dlouho jsem přímo na web nezavítal a jak to tak vypadá, o nic jsem nepřišel ;)

        • avatar
          09. 12. 2012 (06:11)
          Trvalý odkaz

          Diky moc za vas nazor…

          Snazil jsem se ctenari poradit, jak cist pohodlneji. Problem je v tom, ze reklama je pro chod webu klicova, a druhy problem je v tom, ze Webkit v mobilni verzi ignoruje velkou cast CSS prvku a proste to nelze jinym zpusobem osetrit. Pracujeme na kompletnim predelani sablony, abychom to ostrili, nicmene tip na nerusene cteni je skutecne funkcni a lepe dostupny…
          K obalum: rukama mi jich proslo nekolik desitek a vsechny jsem pravidele pouzival, a tyto patri k vyraznemu kvalitativnimu nadprumeru. A vidite: ja mel po nataceni pocit, ze jsem byl mozna az prilis kriticky a poukazoval vlaste nej na nevyhody, se kterymi se v praktickem zivote potkate, rozhodne ne ze bych je vychvaloval…

          • avatar
            09. 12. 2012 (16:36)
            Trvalý odkaz

            Děkuji za odpověď.

            Kdyby jste čtenáři Andrew odpověděl rovnou, že se snažíte šablonu zlepšit, aby nutná reklama méně vadila, bylo by to minimálně o 100% lepší, ne? Tip mohl být prostě jen něco navíc ;)

            A co se obalů týká – firma XtremeMac určitě nepatří k tomu nejlepšímu, co si k iOS zařízením pořídit a tyto obaly na mne působí zrovna tak. Na pohled divné materiály a design k pláči :(

            Ale třeba se někomu líbit budou a za Vaše video bude rád.

            P.S. Kritika Vám nejde všobecně, viz „recenze“ aplikací v SuperApple magazínu, kde každá aplikace dostane 4 nebo 5 hvězdiček a je fuk, co k ní napíšete :))

            Hezký večer

          • avatar
            09. 12. 2012 (16:51)
            Trvalý odkaz

            Nechci slibovat nic, co ještě není jisté nebo blízko dokončení. Mimo toho raději poradím skutečně funkční řešení v dané chvíli…
            K hodnocení v časopise: již jsme to vysvětlovali několikrát, včetně úvodníku v časopise, i když je to zcela zřejmé. Jde o to, že časopis je svým způsobem výběrový. Produkt nebo aplikace, která je k ničemu, se v něm nemá nárok objevit. Tudíž již to, co do něj jde, je důkladně předvybráno, aby to za to stálo (a aby čtenáři za své peníze četli jen o tom, co za to stojí). Proto dostávají 4 až 5 hvězdiček – protože aplikace s jednou či dvěma hvězdičkami se nemá šanci vůbec dostat ani do užšího výběru.
            Nemáme v časopise tolik prostoru, abychom psali o tom, co stojí za starou belu. Místo toho tak pečlivě vybíráme a píšeme jen o tom, co je k něčemu.
            Navíc autorem přehledu aplikací v časopise já nejsem :)

          • avatar
            12. 12. 2012 (07:31)
            Trvalý odkaz

            Koho to zajímá?

          • avatar
            12. 12. 2012 (07:31)
            Trvalý odkaz

            Koho to zajímá?

      • avatar
        12. 12. 2012 (08:23)
        Trvalý odkaz

        Dekuju za odpoved Vlado. Ted zadna reklama neptravuje zasahovanim do textu. Diky za tip, samozrejme o ctecce vim a pouzivam ji, ale prave kvuli te reklame jsem musel prestat cist superapple pres Pulse (vyborny rss programek) a musim se prepinat do safari a do ctecky, coz je otravne… Ale jsem rad, ze s tim neco delate. Tudiz ted je to OK, tak snad se pristi tyden qstore zas neobjevi. Priznam se, ze na me ta reklama ma opacny efekt a qstore zacinam nesnaset :)

        • avatar
          12. 12. 2012 (08:26)
          Trvalý odkaz

          Neměla by – a určitě si nezaslouží nesnášet, oni za to nemůžou – to vykreslovací jádro v iOS je na vině :)

  • avatar
    09. 12. 2012 (20:38)
    Trvalý odkaz

    Ten „maskovací vzor“ je Digital Woodland (Marpat) – používán U.S Marines :))

Komentáře nejsou povoleny.