Apple Keynote bude už 10. září, ukazují data z posledního sestavení iOS 13

Sedmé sestavení betaverze iOS 13 přináší možné důkazy o tom, že se letošní podzimní Apple Keynote bude konat už v druhém zářijovém týdnu.

Všechno do sebe začíná pomalu zapadat a s blížícím se termínem Keynote víme stále více. Letošní tři nové iPhony 11 by mohly přijít už 10. září. Informace se skrývá ve screenshotu ukrytém v samotném iOS 13.

Ten objevil jako první server iHelpBR. Podobný screenshot byl objeven loni v iOS 12 a ukrýval datum Apple Keynote, které loni připadlo na 12. září.

Mnoho dalších zdrojů odhadovalo druhý nebo třetí týden v září a nyní máme více méně potvrzeno, že tomu tak opravdu bude. Apple navíc vždy upřednostňuje úterky a středy pře pondělím, aby měli novináři čas přicestovat.

iOS 13 odhalil datum keynote - 10. září 2019

iOS 13 by mohl být vydán 18. září

Navíc je velmi pravděpodobné, že předobjednávky letos začnou už krátce po Keynote. Očekává se, že v předobjednávky ve vybraných regionech začnou 13. září a oficiální start prodeje by mohlo být 20. září.

Apple obvykle vydává novou verzi operačního systému iOS s předstihem dvou dnů, takže bychom se plné verze iOS 13 mohli dočkat 18. září.

Těšíte se na iPhone 11 Pro? Anebo letošní verzi hodláte přeskočit?

Zdroj: MacRumors