Keynote o iPhonu bude 4. října

Apple oficiální pozvánkou potvrdil, že letošní Keynote věnovaná iPhonu bude 4. října.

O datu představení nového iPhonu se spekulovalo již od léta a postupně se vystřídalo celkem šest vždy zaručeně správných termínů. Nápaditě pojatou pozvánkou však Apple potvrdil až ten poslední: 4. října 2011. Samotná pozvánka stojí za povšimnutí:

Co je na pozvánce tak úchvatného? Především to, že je vytvořená prostřednictvím iPhone ikon a hovoří malý příběh: první ikona nám říká o úterý čtvrtého. Druhá ikona nám oznamuje čas deset hodin dopoledne, a navíc vlastně i udává měsíc – říjen, tedy desátý měsíc v roce. Na ikoně s mapou jistě málokdo nepoznal „nekonečnou smyčku“ a sídlo společnosti Apple a konečně poslední ikona nám říká, že zde bude k vidění jeden telefon. A anglický dovětek Let’s talk iPhone lze volně přeložit jako Pojďme se bavit o iPhonu.

Nebudeme se nyní zabývat spekulacemi o tom, jaký nový iPhone bude, co vše přinese a jak se bude lišit – takových úvah je na ostatních webech dost a dost. Máme jen necelý týden na to, že si můžeme nový iPhone představovat přesně takový, jaký bychom jej chtěli mít sami. Jaký byste si jej přáli vy?

6 komentářů: „Keynote o iPhonu bude 4. října

  • Pingback: Keynote o iPhonu bude 4. října - 1. zprávy

  • avatar
    29. 09. 2011 (07:56)
    Trvalý odkaz

    iPhone 5, 4″ display retina, 64GB.

  • avatar
    02. 10. 2011 (16:03)
    Trvalý odkaz

    Zvláštní je ta 1ka… vážně jsem čekal, že se bude doprodávat iPhone 4, přijde nějaký podstatně levnější iPhone 4n (8 nebo 4 GB, stejné parametry jako současná 4ka, záda ne ze skla ale normálního plastu) a iPhone 5 s 4 display, 2 nebo 4 jádrovým procesorem ve variantě 32/64 Gb

  • avatar
    03. 10. 2011 (12:12)
    Trvalý odkaz

    Pan autor urcite vi co bude predstaveno, tak by to mohl bonznout ne? Cim apple hrozi? Prijedte se do visky FBI? To by bylo urcite pozdvizeni a pak soukromim triskacem do juesej?

  • avatar
    04. 10. 2011 (08:53)
    Trvalý odkaz

    Mám dotaz, neví někdo kde bude tato konference online? Nebo aspoň v textovém překladu ? ? 

Komentáře nejsou povoleny.