V březnu se dočkáme dvou nových Apple obchodů

Na východě naší republiky se v příštím měsíci otevřou hned dva obchody s Apple certifikací. Kdy a kde se tak stane?

Tyto obchody budete moci navštívit hned ve dvou krajských městech: ve Zlíně a Ostravě. Půjde o obchody s Apple certifikací APR (více o významech jednotlivých certifikací najdete v článku Velký průvodce: vyznejte se v českých Apple prodejnách a prodejcích). Zatímco ve Zlíně půjde o první prodejnu s nejvyšší certifikací, v Ostravě již o druhou – v obchodním centru Avion Shopping Park můžete již delší dobu navštěvovat prodejnu řetězce iStyle.

Ve Zlíně se nová prodejna bude nacházet v poměrně malém obchodním centru Zlaté Jablko, které najdete na centrálním Náměstí Míru. Prodejnu najdete v prvním patře mezi prodejnami BonEsprit a Miss Sixty/Energie naproti obchodu Steilmann. Bude ji označovat název iTouch a její provozovatelem je společnost iSmart premium s.r.o. se sídlem v Ostravě.

Prodejna bude otevřena 1. 3. v čase od 9:00 do 11:00 a bude nabízena (při otevření APR prodejen běžná) sleva 10 % na sortiment Apple a provozovatel slibuje také další soutěže o věcné ceny. Více o této akci najdete na stránkách obchodu.

Druhou prodejnu najdete v obchodním a zábavním centru Forum Nová Karolina v Ostravě. Zde nepůjde o žádného nováčka, ale o prodejnu Qstore provozovanou společností Quentin. Jde tak o druhou prodejnu Qstore této společnosti, tu první můžete najít v Praze v obchodním centru Galerie Harfa.

Dveře prodejny Qstore se otevřou v 22. 3. v 9:00 hodin dopoledne. Očekává se opět možnost nákupu se slevou 10 %.

6 komentářů: „V březnu se dočkáme dvou nových Apple obchodů

  • avatar
    28. 02. 2012 (09:16)
    Trvalý odkaz

    Když na to tak koukám, říkám si, kde udělal „pán o kterém nesmím mluvit“ chybu a kde jsou ty jeho zaručené informace o Apple Store v Ostravě…? :)

    • avatar
      28. 02. 2012 (12:14)
      Trvalý odkaz

      To by byla zbytečná debata… :-) Proč nesmíš mluvit o RZ?

    • avatar
      28. 02. 2012 (21:23)
      Trvalý odkaz

      Tady můžeš otevřeně mluvit, nemusíš se bát přidat trochu té nadsázky a ironie .) Takových bylo víc- např. online store záruka a další zaručené informace od zaručených zdrojů z vlastní hlavy.

  • avatar
    29. 02. 2012 (10:44)
    Trvalý odkaz

    Na iTouch ve Zlíně jsem moc zvědavý. Osobně budu mile překvapen pokud vydrží déle než půl roku s tou nákupní silou na Zlínsku :) Až někoho uvidím jak si odtud nese iMac, Macbook nebo iPhone půjdu osobně pogratulovat prodavači…

    Ad 

    • avatar
      01. 03. 2012 (21:38)
      Trvalý odkaz

      Můžete začít s gratulacemi. Prodali pár desítek MacbookAir a Macbook Pro

      • avatar
        02. 03. 2012 (18:27)
        Trvalý odkaz

         Jestli je to tak, pak velká gratulace! Dnes jsem tam byl a musím říct, že prodejna je velice pěkná a personál příjemný. Prostor se mi zdál pro Apple produkty důstojnější než iStyle v shopping parku v Ostravě na kterém je již vidět zub času.

        Upřímně budu rád pokud bude obchod stálicí ve Zlíně

Komentáře nejsou povoleny.