Apple chtěl prodávat Apple Watch Pro

Na internetu se objevily staré propagační materiály, které měly být součástí dema nových hodinek Apple Watch. Název a styl prezentace překvapí.

Ukázková verze Apple Watch z roku 2015 si s sebou nesla také příslušné propagační materiály. Při bližším zkoumání se však kromě standardních a známých označení „Apple Watch Edition“ a „Apple Watch Sport“ skrývá také nyní oblíbený přídomek „Pro“.

[HTML1]

Neznámé „Apple Watch Pro“ nakonec nikdy nespatřily světlo světa. Apple patrně plánoval více odlišit jednotlivé verze nikoli pouze druhem materiálu, ale také označením. Domněnky tedy směřují k tomu, že „Apple Watch Pro“ měly být zřejmě ocelové verze hodinek.

V současné době se označení „Pro“ používá v souvislosti s těmi nejlepšími a nejvybavenějšími produkty. Neznamená tedy automaticky, že by šlo o produkty určené pro „profesionály“, ale o ty nejvíce prémiové produkty. To potvrzuje například iPhone 13 Pro / Pro Max vybavený lepšími kamerami, LiDAR senzorem a obrazovkou oproti „základnímu“ iPhone 13. Stejným způsobem jsou odlišeny AirPods Pro, MacBooky Pro a další.

Líbilo by se vám označení „Apple Watch Pro“? Podělte se v komentářích.

Apple chtěl prodávat Apple Watch Pro