Titanové Apple Watch Series 6 se patrně zcela vyprodaly

Chytré hodinky Apple Watch patří mezi nejúspěšnější produkt ve své kategorii. Watch to potvrzují už několik let po sobě. Proto je zajímavé, že jeden z nejdražších modelů je patrně zcela vyprodán.

Chytré hodinky Apple Watch Series 6 s titanovým pouzdrem jsou vyprodané na většině online Apple Storů po světě. U nás se tato varianta nenabízí vůbec, neboť Apple Watch s LTE dorazily teprve v průběhu června.

V USA začíná titanová verze na 799 dolarech. Apple oficiálně situaci nijak nekomentoval, takže zřejmě zatím výrobu nehodlá ukončit. Každopádně máme zhruba dva měsíce do zářijové keynote, kde Apple oznámí Series 7.

Známý analytik Mark Gurman se podělil o svou teorii. Apple prý neočekával tak velkou poptávku vzhledem k nastavené ceně, takže vyrobil určité množství titanových hodinek, a to se jednoduše vyprodalo. 

Zda budou Series 7 v titanové úpravě se teprve uvidí. Apple rád mění verzi Watch Edition a zkouší různé materiály. Vzpomeňme například na zlatou verzi nebo keramiku, které se oboje prodávaly pouze po určitou dobu. Sám pak říká, zda Edition verze hodinek vůbec dává smysl. Pořídíte chytré hodinky za 800 a více dolarů, které jsou výběhové po roce a do pěti let přestanou být zcela podporované.  

Nezbývá než souhlasit.

Titanové Apple Watch Series 6 se patrně zcela vyprodaly