Apple Watch Series 7 v nových rozměrech a přepracovaném designu, tvrdí zdroj

Apple Watch Series 7 by se mohly pochlubit většími rozměry pouzder a redesignovaným šasi. Vystoupily by tak z aktuální řady, která vychází ze Series 4. 

Na čínské platformě Weibo se objevily informace ze zdroje s přezdívkou „UnclePan“, který sdílel poměrně zajímavé informace k chystané řadě Apple Watch Series 7. Ta přinese nárůst rozměrů šasi a zároveň po dlouhé době i redesign.

Menší Apple Watch Series 7 by měly narůst na 41 mm (40 mm aktuálně) a větší varianta na 45 mm (44 mm aktuálně). Hodně by se rovněž měly dočkat „zploštění“ a ubrat na kulatých hranách. Nejde tedy o nijak závratný nárůst, přesto si lze právě u hodinek všimnout jakékoli změny rozměrů.

Obecně se očekává, že Apple Watch Series 7 přinesou větší úhlopříčku displeje v obou provedeních. Částečně se to přisuzuje ztenčení rámečků a patrně k tomu přispěje i nárůst rozměrů šasi.

Velmi důležitou zprávou je pak zachování kompatibility se současnými řemínky. Uživatelé, kteří přejdou na novou řadu by tak měli být schopni využít veškeré své současné řemínky.

Podobné informace o redesignu Apple Watch Series 7 přinesl již dříve Jon Prosser, který sdílel i jejich render. Zda jsou informace pravdivé zjistíme patrně už na zářijové keynote, kde jsou Apple Watch tradičně aktualizovány společně s iPhony.

Apple Watch Series 7 v nových rozměrech a přepracovaném designu, tvrdí zdroj