Apple znovu prodlužuje bezplatné období pro svou videostreamovací službu Apple TV+

Apple se opět rozhodl prodloužit bezplatné období své videostreamovací služby Apple TV+. Platící uživatelé dostanou peníze zpět na kreditu.

Není to poprvé, kdy Apple prodloužil bezplatné období své videostreamovací služby Apple TV+. Ta si klade za cíl konkurovat zavedeným velikánům jako jsou Netflix, HBO GO, Hulu a Disney+. Cupertinská společnost však sází na vlastní obsah.

Můžeme se ptát, zda vlastní obsah Apple TV+ tolik netáhne, anebo chce Apple jednoduše nalákat více uživatelů. Každopádně pro všechny aktuální předplatitele je opět prodlouženo bezplatné období, a to až do června letošního roku.

První prodloužení přitom přišlo loni v listopadu a ani tehdy Apple neuváděl specifické důvody. Uživatelé však mohou být spokojeni a užívat si rozrůstající se nabídky seriálů a filmů z produkce Applu anebo některých titulů zakoupených speciálně pro Apple TV+.

Platící uživatelé, kteří službu neměli zdarma v rámci nákupu nového zařízení, dostanou své peníze zpět formou kreditu v iTunes. Standardní sazba je 139 Kč za měsíc po vypršení zkušebního sedmidenního období.

A jak jste na to Vy? Sledujete Apple TV+ nebo upřednostňujete konkurenční služby? Podělte se v komentářích.

Apple znovu prodlužuje bezplatné období pro svou videostreamovací službu Apple TV+