Nový iPhone 12 už dnes. Kolik modelů dnešní Apple Event přinese?

Do Keynote už zbývá pár hodin. Apple na své říjnové Keynote patrně představí hned čtyři různé modely iPhonů 12 a velmi pravděpodobně i další produkty.

Dnešní Apple Keynote začne už za pár hodin, přesněji v 19:00 našeho času. Opět půjde o online přenos formou předem nahrané prezentace. Můžeme tedy očekávat svižnou show tentokrát na téma „iPhone“.

Obecně se očekávají nové modely iPhonů, které ponesou číslovku 12. Dorazit by měly hned čtyři modely s různými jmény a úhlopříčkami. Nejmenší iPhone 12 mini s 5,4″, dále iPhone 12 s 6,1″, poté iPhone 12 Pro s 6,1″ a poslední iPhone 12 Pro Max s 6,7″ obrazovkou.

Je tento únik iPhone 12 mini včetně barev pravdivý?

Společným jmenovatelem má být OLED panel. Vyšší modely získají také LiDAR pro rozšířenou realitu, kterým jsou již vybavené iPady Pro 2020. Dočkat se také máme nových neokoukaných barev. Dle informací by se měl mírně změnit i design s návratem k oblíbenému formátu iPhonů 5/5S. V neposlední řadě se očekává podpora 5G sítí.

K dalším očekávaným produktům pak patří nová verze chytrého reproduktoru HomePod s variantou HomePod mini, velká uzavřená sluchátka AirPods Studio a někteří předpovídají příchod omlazené Apple TV. Naopak nad uvedením Maců s ARM procesorem panuje nejistota.

Každopádně vše uvidíme již za pár hodin. Přímý přenos v angličtině můžete sledovat například na YouTube.

iPhone 12 Pro by měl vypadat takto