V čínském manuálu se objevily čtyři nové modely iPadů Pro. Apple veškeré zmínky záhy vymazal

Apple omylem odhalil čtyři nové modely iPadů. Stalo se tak na webovém portálu s manuály v čínském jazyce. Záhy byly všechny informace smazány.

Webový portál s návody pro iPadOS 13 nechtěně prozradil příchod hned čtyř nových modelů. Zaměstnanci ale záhy vše napravili a veškeré informace odstranili. Přesto se podařilo okopírovat čísla nových modelů.

V čínském manuálu se objevily čtyři nové modely iPadů. Apple veškeré zmínky záhy vymazal

Identifikátory A2228, A2229, A2231 a A2233 jsou shodné s těmi, které si Apple registroval v Eurasijské databázi. Tam musí být registrována veškerá elektronika, kterou chtějí výrobci prodávat na ruském a asijském trhu.

Vše tedy aktuálně naznačuje tomu, že se opravdu brzy dočkáme příchodu aktualizovaných modelů. Číselné označení sedí na dva modely iPad Pro 11“ (WiFi + WiFi s LTE) a iPad Pro 12,9“ (opět WiFi + WiFi s LTE).

Nové iPady Pro již brzy

Aktualizaci očekává i známý a úspěšný analytik Ming-Chi Kuo, který již nějakou dobu hovoří o nových iPadech Pro s 3D kamerkami pro rozšířenou realitu. Samozřejmě je pravděpodobné, že na termín uvedení bude mít vliv pandemie koronaviru.

Mezitím opět promluvil twitterový účet CoinX. Na dotaz jednoho z uživatelů, zda si má koupit iPad Pro anebo čekat, odpověděl, že má čekat. Tento účet s neznámým majitelem má doposud 100% úspěšnost předpovědí, ale tweetuje velmi sporadicky a heslovitě.

[HTML1]

MacRumors