Aktualizovaný iMac a Mac mini možná už tento měsíc. Informace sdílí spolehlivý zdroj

Březen zřejmě bude dost zásadní měsíc z hlediska aktualizace portfolia Apple produktů. Dočkat by se měla jak celá řada iPadů, tak rovněž počítačů. Nezapomnělo se ani na stolní počítače.

Zprávu přinesl twitterový účet CoinX. Jeho tweet je už tradičně jednoduchý a obsahuje pouze slova iMac, Mac mini, brzy zakončené emotikonem ve tvaru šipky. 

[HTML1]

Proč CoinX věřit? Tento záhadný účet má zatím 100% úspěšnost předpovědí. V minulosti jako první správně odhalil iPhone XS, XS Max a XR jako označení nové generace smartphonů. Rovněž přinesl první informaci o přídomku „Pro“ u iPhonů 11. Správně prozradil uvedení iPadu 10,2“ nebo iPadu Air 10,5“ a sdílel další podrobnosti o jiných Apple produktech. 

CoinX má informace s přesností nejlepších analytiků

Přesnost tohoto twitterového účtu je až zarážející a dosahuje kvalit známých analytiků Ming-Chi Kua anebo Marka Gurmana. Nikdo však doopravdy netuší, kdo za tímto účtem stojí.

Apple naposledy aktualizoval iMacy přesně před rokem, tedy v březnu 2019. Tehdy šlo primárně o omlazení hardware v podobě procesorů Intel Core osmé a deváté generace s novými volitelnými grafickými kartami Radeon Pro Vega. Mac mini byl naopak uveden v říjnu roku 2018 a od té doby se aktualizace nedočkal.

Analytik Ming-Chi Kuo se zatím zmínil pouze o aktualizaci iMacu Pro, kterou ale očekává až na konci letošního roku. iMac Pro rovněž nebyl aktualizován od svého uvedení v roce 2017.

Aktualizovaný iMac a Mac mini možná už tento měsíc. Informace sdílí spolehlivý zdroj

MacRumors