Chytré tipy na jablečné vánoční dárky (+ slevový kód)

Blíží se Vánoce a s nimi i každoroční starost o dárky, kterými potěšíte své nejbližší. Podívejte se na výběr zajímavých doplňků k jablečným produktům, které byste neměli minout.

Při nákupu těchto dárků v internetovém obchodě iPouzdro.cz dostanete možnost vrácení zboží až do konce ledna. Nemusíte tak mít obavu v případě, že by váš dárek nezaujal tak, jak jste si vysnili.

Navíc pokud od 15. 12. do 17. 12. použijete při objednávce slevový kód super10, získáte slevu 10 % na celý sortiment obchodu, kterou lze navíc vyzvednou přímo v pražské prodejně.

Pouzdro pro malé princezny

Mladé slečny mají rády komixové postavičky a kombinace myšky Minnie jedoucí na duhovém jednorožci tak může potěšit nejednu malou princeznu. Ochranné kryty s těmito motivy jsou k dispozici pro mobilní telefony iPhone SE, iPHone 5S i iPhone 5. Najdete je na tomto odkazu.

Elegán pro manažery

Luxusní pouzdro Sena z pravé kůže je utratenké, opravdu hodně dobře vypadá a telefon dokonale ochrání před vším. Ovšem díky svému provedení není na telefonu pevně přichyceno, a tak nijak nezvyšuje tloušťku i komfort telefonu při používání. V černém provedení jej zakoupíte zde.

Nezvyklé použití hliníku

Apple a hliník patří již dvacet let neodmyslitelně jeden k druhému. Tak proč byste neměli volit stejný materiál také pro své pracovní doplňky? Hliníková podložka pod myš Satechi Aluminium Mousepad bude vypadat dokonale na každém pracovním stole a svou odolností přežije doslova věky. A není ani drahá, jak se můžete přesvědčit zde.

Pro elegantní hodinky

 Watch si přímo říká o kovový pásek. A nejlépe k nim bude vypadat elegantní černý pásek v milánském stylu vytvořený důmyslným proplétáním nerezových drátků.

Výsledkem je pásek, který je příjemný jako kožený, nepotí se pod ním ruka a velmi dobře se nosí.

Jmenuje se DEVIA Milanese a díky magnetickému zapínání se přizpůsobí každé ruce. Koupíte jej zde.