SuperApple Magazín 6/2019: vše o iPadu 7. generace, iPhonu 11, iPhonu 11 Pro i nových AirPods Pro

Šesté číslo časopisu SuperApple Magazín v roce 2019 otevírá své stránky velkým průvodcem světem produktů Applu. Vytvořili jsme přehled všeho, čím si od Applu můžete udělat letošní Vánoce radost a ohodnotili tyto produkty s ohledem na konkrétní potřeby uživatelů.

SuperApple Magazín 6/2019

Ve velkých testech jsme se podrobně podívali hned na několik novinek v nabídce Applu. Posvítili jsme si na nový iPhone 11 Pro, stejně tak i na jeho levnějšího brášku v podobě modelu iPhone 11 a nevynechali jsme ani nový levný iPad sedmé generace. Přečtěte si, jestli má nový tablet s dva roky starým procesorem stále co nabídnout.

Tím ale naše testování nekončí: podařilo se nám postavit vedle sebe do dlouhodobého srovnání ten nejlepší tablet od konkurence a náš jablečný iPad Pro. Samsung Galaxy Tab S6 je totiž jediný tablet se systémem Android, který se může do tohoto souboje odvážit. Jak vše dopadlo? To se také dozvíte v tomto čísle.

A nejen to, všech dvaadevadesát stran časopisu je plných zajímavého a původního obsahu, témat a textů, které jinde nenajdete. V tomto čísle také obnovujeme dříve oblíbenou sekci rad a praktických návodů.

Kde najdete tištěný časopis
Kde najdete elektronický časopis