Nové AirPods s aktivním potlačením hluku odhaleny v iOS 13.2. Předchozí úniky jsou patrně pravdivé

Nová betaverze iOS 13.2 nepřináší pouze fotografickou funkci Deep Fusion, ale skrývá rovněž ikony nových AirPods. Ty překvapivě odpovídají předchozím spekulacím o nové generaci.

Příchod nové generace už dříve zmínil například známý analytik Ming-Chi Kuo. Podle něj bychom se „AirPods 3“ mohli dočkat ke konci letošního roku anebo na jaře příštího roku. Další verze sluchátek má přinést přepracovaný design v souvislosti s ANC, tedy aktivním potlačením hluku z okolí.

Většina serverů však tuto předpověď zařadila spíše mezi spekulativní a po uvedení jen lehce obměněných AirPods 2 se už další generací příliš nikdo nezaobíral. Nyní se ale zdá, že se na příchod sluchátek připravuje i samotný Apple.

Aktuální betaverze iOS 13.2 tak nezaujala pouze očekávanou fotografickou funkcí Deep Fusion, ale právě také novou ikonou AirPods.

Soubory se našly v sekci Nastavení v kategorii Zpřístupnění. Patrně tak budou mít nové AirPods co dočinění s pomocí postiženým lidem a budou se na ně vázat další funkce. Referenční číslo souboru je B298, které zatím nepatří k žádnému produktu.

Mezitím se na serveru 52 Audio objevily zajímavé fotografie komponent, které až nápadně připomínají novou generaci AirPods. Je tedy dost pravděpodobné, že se Apple už připravuje na masovou výrobu nové generace sluchátek.

Zdroj: MacRumors