Druhá betaverze iOS 13.2 znefunkčnila část iPadů Pro

Betatesteři nového operačního systému iOS 13.2 hlásí potíže. Po instalaci této verze na iPady Pro, přestala část tabletů fungovat.

Apple vydal k betatestování nové sestavení iOS 13.2 Beta 2. Zatímco na iPhonech 11 přináší toužebně očekávanou funkci Deep Fusion pro ještě ostřejší a kvalitnější fotografie, majitelé iPadů Pro takovou radost už nemají.

Majitelé iPadů Pro 2018 hlásí problémy. Část z nich se po instalaci dostala do opakované smyčky, kdy se software snaží ověřit pravost instalace a část z nich zcela přestala fungovat. Méně šťastným jedincům se nepodařila ani obnova zařízení ze zálohy.

Druhá betaverze iOS 13.2 znefunkčnila část iPadů Pro

Můj iPad Pro 11 se dostal do stejné situace. Instalace iPadOS 13.2 beta 2 selhala. Když se snažím zařízení obnovit v režimu DFU (horní tlačítko hlasitosti, dolní tlačítko a tlačítko pro zapnutí) s připojeným kabelem a iTunes, tak se nic neděje a dostanu chybovou hlášku.

Zítra mám domluvenou schůzku v Apple Store.

Krátce po dalších incidentech Apple očividně poslední aktualizaci iOS 13.2 beta 2 pro iPady Pro zcela stáhl. Betatesteři ji však mohou používat na ostatních zařízeních, kde se chyby neobjevují.

Zdroj: MacRumors