Apple Watch Series 1 a 2 se konečně dočkaly watchOS 6. Aktualizace 6.1 je tady

Apple vydal aktualizaci watchOS 6.1, která je rovněž dostupná i pro starší modely Apple Watch Series 1 a Series 2. Čekání na nový software je u konce.

Samotná aktualizace nepřináší žádné velké nové funkce. Software nyní podporuje i nové AirPods Pro, který si můžete objednat už dnes, a psali jsme o nich včera.

Nová aktualizace se tak nese v duchu oprav softwaru a zlepšení stability a výkonu. Samozřejmě pak přináší podporu pro Apple Watch Series 1 a Series 2, kteří čekali už několik týdnů na aktualizaci. Nyní mohou i oni mít na svých hodinkách plnohodnotnou verzi watchOS 6.

Apple Watch Series 1 a 2 se konečně dočkaly watchOS 6. Aktualizace 6.1 je tady

Apple nezapomněl ani na uživatele starších modelů a těch, kteří už nemají iPhone podporovaný iOS 13. Pro ty byla vydána setinková aktualizace watchOS 5.3.3, která se rovněž zaměřuje na opravy a bezpečnost. Je doporučena všem uživatelům, kteří mají nainstalován watchOS 5.

Při instalaci nové aktualizace nezapomeňte mít hodinky na nabíječce. Aktualizace standardně vyžaduje nabití alespoň na 50 % kapacity a být v dosahu spárovaného iPhone.