Apple vydal už čtvrtou betaverzi iOS 13.2. Majitelé iPhonů 11 stále čekají na funkci Deep Fusion

Po týdnu od vydání třetí betaverze tu máme hned čtvrtou. Apple stále ladí aktualizaci iOS 13.2, která by měla přinést očekávaný režim Deep Fusion pro nové iPhony 11 a iPhony 11 Pro.

Zatímco průběžně vychází setinkové aktualizace iOS 13.1 a jejich shodné verze pro iPadOS, Applu se stále nedaří dokončit práce na očekávané aktualizaci iOS 13.2. Ta má přitom přinést zásadní funkci Deep Fusion. Čekají na ni zejména majitelé nových modelů iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

Deep Fusion je softwarový režim, který pomocí strojového učení dokáže optimalizovat výsledný snímek a pixel po pixelu zpracovat získaný obraz. Dokáže odstranit nežádaný šum, zaostřit objekty anebo vylepšit barevné podání.

Apple vydal už čtvrtou betaverzi iOS 13.2. Majitelé iPhonů 11 stále čekají na funkci Deep Fusion

Režim má výrazně pomoci zejména při focení ve vnitřních prostorách se zhoršenými světelnými podmínkami. Deep Fusion bude aktivován automaticky podobně jako je nyní Night Mode.

Aktualizace iOS 13.2 má rovněž přinést další sadu emotikonů. Mnohem důležitější než smajlíci bude pro mnohé volba odstranění veškeré komunikace a nahrávek se Siri.

Betaverze iOS 13.2 je nyní dostupná pro registrované vývojáře a betatestery.