Byl spuštěn výměnný program prasklých obrazovek pro Apple Watch Series 2 a Series 3

Apple oznámil spuštění výměnného programu pro Apple Watch Series 2 a Series 3. Tyto modelové řady mají nárok na bezplatnou výměnu obrazovky.

Dle informací Applu dochází v ojedinělých případech k praskání displejů na hodinkách modelové řady Apple Watch Series 2 a Series 3. Prasklina se objevuje obvykle v jednom z rohů a následně pokračuje podél celého displeje až displej odpadne.

Výměnný program pro Apple Watch Series 2 a Series 3

Uživatelé mohou navštívit libovolný autorizovaný Apple servis a požádat zde o bezplatnou výměnu obrazovky. Technik prověří, zda prasklina v displeji odpovídá popisované vadě a následně hodinky opraví. Dle informací Applu by měly opravy trvat maximálně pět pracovních dní.

Do výměnného programu je zařazena celá modelová řada Apple Series 2 a hliníkové modely ze Series 3. Jiné hodinky na bezplatnou výměnu nemají nárok.

V minulosti jsme od čtenářů obdrželi několik dotazů na toto téma. Apple přišel s výměnným programem bohužel později, než jsme očekávali. Každopádně pokud vlastníte hodinky, které mají na výměnu nárok, a displej začal samovolně praskat, navštivte servis.

Zdroj: Apple